Valoa Kaamokseen – HEKry Seminaaripäivä Savonlinnassa 24.2.2024

Tervetuloa Savonlinnaan HEKryn Valoa Kaamokseen – seminaaripäivään 24.2.2024! Tuomme valoa kaamokseen tällä upealla seminaaripäivällä! Ovet avautuvat klo 10.00, ensimmäinen luento alkaa klo 10.30!
HEKry seminaaripäivä

Tervetuloa Savonlinnaan Valoa Kaamokseen – seminaaripäivään 24.2.2024! (HEKry seminaaripäivä)

Luennoimassa:

Jenni Turku

”Traumojen vaikutus ihmissuhteisiin, sekä traumojen purkaminen”

Jenni Turku on SoulFreedom Healing – traumahoitaja, energiahoitaja ja klassinen homeopaatti.

Oman monivuotisen traumatyöskentelynsä myötä Jenni tuli tietoiseksi alitajuisista tunnetraumoista ja niiden suuresta vaikutuksesta jokapäiväiseen elämäämme. Meistä jokainen kantaa vähintäänkin tiedostamatonta traumojen taakkaa, mikä näkyy esim. hankaluuksina ihmissuhteissa ja vaikeutena luoda omaa unelmaelämää. Jenni on erikoistunut tunnetraumojen parantamiseen sekä alitajuisten rajoittavien uskomuksien poistamiseen.

 

Kirsi Salo

”Omavaraisuus ja Onnellisten kylä”

Tv:stä alunperin tuttu Kirsi Salo tunnetaan nykyään omavaraisen, yhteisöllisen Onnellisten kylän perustajana. Kirsi asuu ja tutkii omavaraista elämäntapaa Juvan kodissaan, missä kaikki aina sähköstä lämmitykseen toteutetaan omavaraisesti.

Elämäntapaan kuuluu ruokametsät, villiruoka, metsästys, kalastus ja permakulttuurinen filosofia. Terveellinen ja luontoa kunnioittava elämäntapa on Kirsin opetusten ydinsanoma.

 

Teemu Syrjälä

”Paluu juurille – luonnon ja yhteisön merkitys hyvinvoinnille”

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemu on ”Elinvoimaisen miehen kirjan” kirjoittaja ja ”seksuaalisen nautinnon kortit” tekijä. Hän pitää suosittuja ”miesten viikonloppuja.

Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Teemu pyrkii opettamaan asioita helposti ymmärrettävässä muodossa.

 

Thomas Wirén

”Muinaisskandinavian osa esihistoriassa”

Thomas Wirén erottuu nykypäivän mediamaisemassa ainutlaatuisena itsenäisenä tutkijana, joka on omistautunut syvällisesti historiaan. Hänen roolinsa Myytinkertojat Median keskeisenä hahmona ja Jäävuoriseminaarien perustajajäsenenä korostaa hänen sitoutumistaan menneisyyden tapahtumien ymmärtämiseen ja niiden merkityksen välittämiseen nykyhetkelle.

Wirénin lähestymistapa historiallisiin aiheisiin ulottuu akateemisen ja teoreettisen tutkimuksen rajojen yli. Hän korostaa historian elävää luonnetta – sen olevan paljon enemmän kuin vain menneisyyden tapahtumien kokoelma. Wirénin mukaan historia on dynaaminen jatkumo, joka vaikuttaa meihin päivittäin ja tarjoaa peilin, jonka kautta nykyihminen voi tarkastella itseään ja ympäröivää maailmaa uudella tavalla.

Wirénin työn keskiössä on käsitys, että historian ymmärtäminen on avainasemassa, kun rakennetaan yhteiskunnallista keskustelua ja muodostetaan kulttuurista identiteettiä. Hän pitää historiaa työkaluna, jonka kautta intohimoiset luennoitsijat ja kuulijat voivat kohdata, jakaa tietoa ja oivalluksia, mikä luo perustan tietoisemmalle ja ymmärtäväisemmälle tulevaisuudelle.

 

MUKANA MYÖS:

💖 MITHU:

”Mithun aarteet ovat nepalilaisten mikroyrittäjien, järjestöjen ja
reilunkaupantoimijoiden käsityönä valmistamia vaatteita, asusteita, soittimia (mm. äänimaljat ja Tingsha-kellot) ja sisustustuotteita. Mithu on suomalais-nepalilainen perheyritys, jota luotsaa Heidi ja Manoj. Meille on tärkeää tarjota kestävä elinkeino haastavista lähtökohdista ponnistaville käsityöläisille ja edesauttaa perinteisten käsityötaitojen- ja menetelmien säilyminen. Ilo päästä vierailemaan Savonlinnassa, ensimmäistä kertaa Mithun yhdeksän toimintavuoden aikana!”

💖 JOHANNA OINONEN:

”Olen 46v Johanna Oinonen Sulkavalta. Pitkä ura fysioterapeuttina on vaihtunut energiahoitajuuteen ja hoitoja teen kotonani sekä etänä. Harrastan monenlaista luovaa toimintaa mm. koruaskartelua, maalausta, valokuvausta ja luonnossa liikkumista. Rumpujen tekeminen on tällä hetkellä suurin intohimoni. Niissä saan upeasti hyödyntää luovuuttani ja kädentaitojani.

Tulen esittelemään omaa voimaa vahvistavia Voimakoruja (kaulakoruja & korviksia), erikokoisia Voimarumpuja, runokirjojani sekä muutamia intuitiivisia taulujani. Tervetuloa katselemaan, juttelemaan ja ostoksille ❤️”

💖 UNIVERSALIS:

Universalis-kauppa perustettiin marraskuussa 2019. Kaupassa myydään kaikenlaista henkisyyteen ja hyvinvointiin liittyvää, kuten suitsukkeita, teetä, tuoksuöljyjä, kiviä ja myös sisustustarkoituksiin erilaisia patsaita.

Tervetuloa tutustumaan Universaliksen valikoimaan Valoa kaamokseen-seminaaripäivänä!

Tapahtumassa hengen ravinnon lisäksi fyysisiä kehojamme helliii kahviota pyörittävä ihana Mariia:

”Olen Ruusunlahden Mariia, ja vegaaninen ruoka on ollut työni ja sydämeni polku jo toistakymmentä vuotta. Ilolla tarjoan teille luentojen välissä vatsantäytettä ja herkullisia makuja. Tarjolla tomaattisella hummuksella ja kasviksilla täytettyjä sämpylöitä (gluteeniton vaihtoehto myös), kahta eri smoothieta (vihreä ja joko marjainen tai hedelmäinen), sekä pähkinä-taatelipohjaisia herkkupaloja.”

✨Lämpimästi tervetuloa mukaan ✨

# 2024# henkisyys# seminaari

 

Lisätietoja: https://www.hekry.com/valoa-kaamokseen-seminaaripaiva-24-2-2024/

*****

Jenni Turku / Traumojen / sisäisten blokkien purkaminen yksilöhoitona (etähoidot tai lähihoito Hyvinkäällä:)
Nettisivuiltani saat lisätietoja.

 

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.