Mitä on Pyhä Rakkaus

Pyhä Rakkaus on uudenlaista rakkautta, jossa vallitsee syvä avoimuus ja yhteys. Lue, miten se eroaa tavanomaisesta rakkaudesta.
Pyhä rakkaus

Mitä Pyhä Rakkaus ei ole

 

Käytännössä meidät kaikki on kasvatettu enemmän tai vähemmän läheisriippuvaisiksi, ja siksi monien parisuhteet laimenevat vuosien mittaan ja muuttuvat etäisiksi. Suhteesta tulee kulissi.

(Läheisriippuvuus = kun asetat muiden ihmisten tarpeet ja tunteet omiasi tärkeämmiksi siinä määrin, että menetät itseäsi. Et uskalla olla eri mieltä, sanoa ”ei”, ilmaista omia todellisia tunteitasi jne, koska pelkäät että sinulle suututaan / sinut hylätään. Alat miellyttää muita. )

Tai jos ristiriidoista puhutaan suhteessa, tulee riitoja. Selvittämättömät riidat hajottavat suhdetta pikku hiljaa. Tällöin monesti on kyse siitä, että itse asiassa yhteensopivuus on huonoa. Ehkä aina niin ei ollut, mutta nyt on. Asiat ja ihmiset muuttuvat.

Ja sitten tietenkin kun osapuolten käsittelemättömät traumat tulevat pintaan jonkun random triggerin johdosta, ei käytös silloin ole aina kovin rakentavaa…

Läheisriippuvuus parisuhteissa

Opin omilta vanhemmiltani miellyttämisen taidon. Sitä he harjoittivat itsekin, ja se ei välttämättä aina ole pelkkä hyve. Ei silloin kun sen tekee oman hyvinvointinsa kustannuksella.

Tällaisesta lähtökohdasta on vaikea solmia SYVÄÄ ja onnellista parisuhdetta. Suhde ei ole syvä silloin, kun osapuolet joutuvat piilottelemaan omia todellisia tunteitaan tai ajatuksiaan. Silloin et tuo itseäsi kokonaisena parisuhteeseen, vaan vain osan itsestäsi. Miten joku voisi edes rakastaa sinua ja nähdä sinut sellaisena kuin olet, jos piilotat osia itsestäsi.

Toksiset suhteet

Todella moni henkisen polun kulkija kokee jossain vaiheessa elämäänsä todella syvän yhteyden toksisen parisuhteen. Joskus voidaan myös puhua twin flame-suhteesta (HUOM! En väitä, että kaikki twin flame-suhteet ovat toksisia! ) Tai suhteen narsistisen ihmisen kanssa.

Nuo vaikeat suhteet ovat todella tehokkaita henkisen kasvun nopeuttajia. Siinä on pakko oppia arvostamaan itseään vielä syvemmin ja täydemmin, muutoin voi lähteä jopa henki, mielenterveys ainakin.

Onko sitten mahdollista löytää tasapainoinen, rauhallinen sekä syvän sieluyhteyden parisuhde, vieläpä kestävä sellainen? Jossa asiat käsitellään avoimesti, mutta se ei aiheuta draamaa? Väitän että on. Olen nähnyt sellaista ja nyt minulla on myös omaa kokemusta jaettavaksi asiasta.

Pyhä Rakkaus

Haluan puhua Pyhästä Rakkaudesta siksi, että kukaan ei enää tyytyisi siihen ”ihan hyvään” parisuhteeseen (ellet sitten halua <3 ) , jossa ”ei ole mitään vikaa”, mutta joka ei kuitenkaan ole se The Rakkaus… Ja jotta kukaan ei varsinkaan tyytyisi suhteeseen, jossa on jatkuvasti paha olla… vain siksi, että et usko, että parempaa on olemassa! Alla joitain Pyhän Rakkauden tunnusmerkkejä.

Pyhä Rakkaus:

  • Syvä yhteys
  • Yhteensopivuus
  • Harmonia
  • Ristiriidat eivät hajota, vaan lisäävät rakkautta ja voimistavat yhteyttä. Niitä ei jätetä käsittelemättä!
  • Hermosto rauhoittuu. Tunnet rauhaa kumppanisi seurassa. Olet turvassa ja kehosi tuntee sen.
  • Hyväksyntä. Molemmat tuntevat olevansa hyväksyttyjä sellaisena, kuin ovat
  • On suurempaa, kuin vain ”te”. Kahden ihmisen välinen Pyhä Rakkaus parantaa myös lähipiiriä ja koko kollektiivia <3

Alla olevasta videosta voit katsoa lisää aiheesta.

Pyhää Rakkautta voit vetää puoleesi myös kuuntelemalla Rakkausmeditaatiota, joka muokkaa alitajuisia uskomuksiasi rakkaudesta suotuisampaan suuntaan.

Kotisivut –  tietoja hoidoista (SoulFreedom Healing – traumahoito, energiahoito, homeopatia)
Ajanvaraus hoitoihin
Jos tahdot apua oman Pyhän Rakkautesi löytämiseksi, tsekkaa valmennus

Jaa somessa

1 1 äänestä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x
Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi