Vapaudu Läheisriippuvuudesta SoulFreedom Healing - Traumanpurkuillat (4 kpl)

Zoomissa 30.1. - 20.2.2024

Läheisriippuvuus on sitä, kun et tunnista omia rajojasi. Tai et ole ihan varma.

Jos tunnistat rajasi, niistä on vaikea pitää kiinni. Joskus on helpompi olla hiljaa kuin ilmaista omat rajat ääneen, koska muut saattavat suuttua. Tulee konfliktia ja riitaa.

Ajattelet, että ”Voin minä tämän kerran joustaa, vaikkei tämä tunnukaan itselleni ihanteelliselta”. Ja joustamisessa ja muiden huomioon ottamisessa ei ole mitään pahaa, paitsi että myöhemmin saattaa tulla paha olo, ja silloin tiedät, että ei olisi pitänyt joustaa. Meni överiksi.

Todennäköisesti annat paljon muille, olet empaattinen ja rakastava ihminen. Mutta et saa läheskään yhtä paljon kuin annat. Jotenkin kaikki pyörii muiden tarpeiden ympärillä. Entä sinun tarpeesi?

Usein heikkoihin rajoihin liittyy hylkäämisen pelko. Hylkäämisen pelko voi olla joko tiedostettu pelko tai tiedostamaton – tuntuu vain ”kamalalta”. Pelottaa, että jos tuotat toiselle ihmiselle pettymyksen olemalla rehellinen, hän suuttuu ja hylkää sinut.

Voi olla olo, että menetät itseäsi koko ajan. Et saa sitä, mitä haluat. Kaipaat syvempää yhteyttä, läheisyyttä ja rakkautta. Mutta jotenkin ihmiskontaktit jäävät pinnallisiksi tai ne jopa stressaavat.

Syvimmiltäsi kaipaat aitoa yhteyttä sekä itseesi että muihin. Sitä on joskus vaikea saavuttaa, koska sinua on satutettu menneisyydessä ja vanhat haavat sattuvat vieläkin.

Läheisriippuvuus ei tarkoita, että sinun tarvitsee olla koko ajan toisen ihmisen kanssa.

Läheisriippuvuus tarkoittaa, että sinun on vaikea ilmaista omia tarpeitasi ja tunteitasi tai toimia niiden mukaan.

Erittäin pidetyt traumanpurkuillat ovat nyt siirtyneet verkkoon

Tällä 4 kerran paketilla pureudutaan läheisriippuvuuteen ja vapaudutaan siitä syvällisesti, juurisyitä myöten, SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoidon avulla.

Tapaamiset:

Tapaamiset ovat Zoomissa tiistaisin (30.1.2024 – 20.2.2024), klo 19-20:30.

Saat jokaisesta tapaamisesta sähköpostiisi linkin tallenteeseen, eli ei haittaa jos et pääse livenä paikalle joka kerta.

 • Ti 30.1.2024: Läheisriippuvuus + Tutustu traumojen purkamiseen
 • Ti 6.2.2024: Yhteys omaan itseen + Sisäisen lapsen eheyttäminen
 • Ti 13.2.2024: Vahvista omia rajoja + itseluottamustasi
 • Ti 20.2.2024: Rakkauden vastaanottaminen (itsen rakastaminen + arvostaminen)

Jokainen ilta sisältää keskustelua ja SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoidon ryhmähoitona. Zoom-tallenteet ovat käytössäsi vielä 3 kk ajan viimeisen tapaamisen jälkeen. 

Hoito vaikuttaa mm. alitajunnan tasolla ja solutasolla. Hoito vapauttaa vanhoja tunnetraumoja ja rajoittavia uskomuksia, jotta uskallat olla rohkeasti oma itsesi. Sisäinen turvan tunteesi ja luottamuksesi vahvistuvat ja sitä kautta alat löytää aidon yhteyden sekä itseesi että muihin ihmisiin.

 

Sopiiko tämä hoitopaketti minulle?

Paketti sopii sinulle, jos:

 • Haluat vahvistaa omat rajasi ja uskaltaa ilmaista ne rakentavasti muille
 • Haluat vapautua (ehkä tiedostamattomista) tunnetraumoistasi ja vuorovaikutustilanteisiin liittyvästä stressistä
 • Olet valmis luopumaan hylkäämisen pelostasi
 • Kaipaat syvempää yhteyttä itseesi ja muihin ihmisiin
 • Olet valmis kohtaamaan kipeitä, tukahdutettuja tunteitasi.
 • Haluat vahvistaa sisäistä turvan tunnettasi ja luottamustasi elämään
 • Haluat oppia, miten löydät elämääsi ihmisiä, joita kiinnostavat aidosti sinun tarpeesi ja jotka tahtovat panostaa sinunkin hyvinvointisi eteen!
Jenni Turku

Jenni Turku

Moi, olen Jenni –SoulFreedom Healing-traumahoitaja, energiahoitaja ja homeopaatti.

Vuosia sitten olin jumissa toimimattomassa parisuhteessa.

Minulla oli toistuvasti olo, että minua ei ymmärretä eikä arvosteta. Koin, että en tule nähdyksi ja kohdatuksi siten, kuin olisin halunnut. Kun yritin puhua tunteistani enemmän, se johti riitelyyn ja vaikka riidat olisi selvitetty, minulle jäi silti paha olo. Tunsin olevani ihan yksin. Aloin vältellä konflikteja.

Mikään ei auttanut. Se oli pattitilanne, jossa voin toistuvasti huonosti, enkä pystynyt edes eroamaan, vaikka halusin – silloin iski pelko yksin jäämisestä ja muistin hyvät hetket. Olin epätoivoinen.

Vasta vuosia myöhemmin tulin tietoiseksi omista menneisyyden taakoistani, siitä miten ne vaikuttavat elämääni ja valintoihini. Ymmärsin olevani läheisriippuvainen. Kun opin, miten voin purkaa vanhat traumani (erityisesti hylätyksi tulemisen trauman) sekä päästää irti alitajuisista, rajoittavista uskomuksistani, kaikki elämässäni muuttui.

Pystyin vihdoin eroamaan miehestäni ja olen sen jälkeen osannut valita elämääni ihmisiä, jotka sopivat kanssani paremmin yhteen. Nyt voin olla aidosti oma itseni eikä minun tarvitse pelätä, että läheiseni loukkaantuisivat tai syyllistäisivät minua siitä.

Voisiko tämä olla sinunkin uusi todellisuutesi?

Mitä jos elämääsi kuuluisi enemmän empaattisia ihmisiä, jotka eivät loukkaantuisikaan, vaikka et tekisi kuten he haluavat? Jos muut itse asiassa olisivatkin iloisia siitä, että kerroit todelliset tunteesi ja tukisivat päätöksiäsi, vaikka he olisivat toivoneet jotain muuta?

Jos ei tarvitsisi pelätä toisten suuttumista ja hylätyksi tulemista, jos olisi se voima ja turva itsessä sisäisesti.

Minä en aiemmin tiennyt, että sellainen elämä olisi edes mahdollista, mutta nyt tiedän ja kiitos siitä kuuluu omien tunnetraumojen ja rajoittavien uskomuksien purkamiselle.

SoulFreedom Healing

4 Kerran paketin hinta:

Paketin normaalihinta on 159e
Alennushinta 119e, voimassa 22.1.2024 saakka.

(yksilöhoitoina SoulFreedom Healing – hoitojen ovh. on 178e / kerta)

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Voit varata paikkasi klikkaamalla alla olevaa painiketta ja maksamalla siellä kurssimaksun. (Vinkki: Paketti veloitetaan kertamaksuna, mutta jos haluat maksaa osissa, käyttämällä luottokorttia voit todennäköisesti maksaa luottokunnallesi maksun osissa).

Maksettuasi saat sähköpostiisi vahvistuksen tilauksen ja maksun onnistumisesta.

Saat edellisellä viikolla ennen ensimmäistä tapaamiskertaa sähköpostiisi linkin, josta pääset mukaan zoom-tapaamiseen. Muistathan tarkistaa roskapostisi, jos et löydä sähköposteja muuten!

Halutessasi saat lisätietoja sähköpostitse: info@jenniturku.com tai puhelimitse 040 537 8950 / Jenni Turku (puhelimitse tavoitat parhaiten laittamalla tekstiviestin)

Mitä asiakkaani sanovat SoulFreedom Healing – hoidosta

” Itsetuntoni nousi.”

”Henkilökohtaiset rajat vahvistuivat.”

”Arkuus ilmaista omia ajatuksia väheni.”

”Vaikeiden asioiden kohtaaminen ei enää pelota.”

”Ihmissuhteeni ovat syventyneet.”

Suosittelen lämpimästi Jennin (SoulFreedom Healing-) hoitoa🙏❤️ Tulet kuuluksi ja nähdyksi🙏❤️🙏❤️ Olo sen jälkeen paljon kevyempi
Lana
Jennin lempeässä ohjauksessa uskalsin tuoda esiin asioita, joista en ole kenellekään muulle hoitajalle puhunut. Hoidettiin lapsuuden traumoja ja kohtasin sisäisen lapseni. Vaikka kohtaamani asiat olivat pelottavia, niin luotin koko ajan, että kaikki menee hoidossa hyvin. Jennillä on rauhallinen, asiakasta kuuleva ja osallistava ote työhön. Suosittelen Jennin hoitoja kaikille <3
Anna 26v
Otin 1 kk sitten käyttöön Jennin hoitomenetelmän. Putsasin oman lapsuuden ja nuoruuden aikaisia traumojani ja tunsin muutoksen välittömästi. Pikkuhiljaa huomasin, että itsetunto nousi, omat henkilökohtaiset rajat vahvistuivat ja arkuus ilmaista omia ajatuksia vähentyi. Koin että pääsin lähemmäksi itseäni. Olo on nykyisin kevyempi eikä vaikeiden asioiden kohtaaminen pelota. Aion ehdottomasti käyttää Jennin menetelmää jatkossakin ja suosittelen myös henkilökohtaista ohjausta! Ei kannata jäädä menneisyyden vangiksi vaan ottaa asiat käsittelyyn! Jennin menetelmä on selkeä ja tehokas.
Annika, 46v
On ollut huikeaa oppia pääsemään omaan alitajuntaan ja ymmärtämään asioiden juurisyitä. On ollut todella vapauttavaa päästää irti menneisyyden taakoista, rajoittavista uskomuksista ja huonoista käytösmalleista ja tilalle on tullut iloa, keveyttä ja rakkautta. Kun ymmärrän itseäni, pystyn myös ymmärtämään muita paremmin. Koen olevani nyt parempi työssäni, parempi äiti ja ylipäätään ihmissuhteeni ovat syventyneet. Ja on ihanaa, että kehitys jatkuu koko ajan. Traumojen vapauttaminen on osa elämääni. 

Hanna-Mari, 36v
Hyvinkää

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.