Rakkausvalmennus

Sopii sinkuille TAI parisuhteessa oleville
Syvennä nykyistä parisuhdettasi TAI löydä Sielunkumppanisi
Vapaudu aiempien kivuliaiden kokemuksiesi traumoista sekä niiden aiheuttamista haitallisista ajattelu- ja käytösmalleista.

Rakkausvalmennus sopii sinulle, jos:

 • Olet parisuhteessa, mutta kaikki ei ole hyvin. Suhteessa voi olla hyviäkin hetkiä, mutta sinulla on toistuvasti olo, että sinua ei ymmärretä, kuunnella tai hyväksytä. Avoimet konfliktit tai puhumattomuus vaivaavat sinua jatkuvasti ja vievät energiaasi. Läheisyys on vähentynyt. Olet pohtinut eroa jo jonkin aikaa. Et ole varma, voiko suhteen vielä elvyttää vai olisiko parempi erota. Tai ehkä olet jo päättänyt erota, mutta et jostain syystä vain pysty tekemään sitä.
 • Olet sinkku, mutta et löydä parisuhdetta millään. Tai ehkä löydät parisuhteita, mutta niissä toistuvat aina samat ongelmat, kuin aiemmissa suhteissasi. On kuin kiertäisit samaa kehää uudelleen ja uudelleen, etkä vain löydä tasapainoista suhdetta.

Rakkausvalmennuksen avulla:

 • Joko löydät yhteyden uudelleen nykyisessä parisuhteessasi, tai…
 • Alat vetää puoleesi magneetin lailla sinulle täydellisesti sopivaa kumppania
 • Vapaudut aiempien kivuliaiden kokemuksiesi muistoista ja traumoista – syvällisesti alitajunnan ja solujesi tasolla
 • Luovut vanhasta kaunasta ja katkeruudesta
 • Rajasi ja sisäinen turvan tunteesi vahvistuvat
 • Yhteys omaan sisäiseen ohjaukseesi vahvistuu
 • Opit rakastamaan ja hyväksymään itsesi täydellisesti
 • Saat lisää rohkeutta ja alat automaattisesti tehdä päätöksiä, jotka vievät sinua kohti unelmiesi parisuhdetta
Jenni Turku

Jenni Turku

Valmentajasi

Moi, olen Jenni –SoulFreedom Healing-hoitaja, energiahoitaja ja homeopaatti.

Vuosia sitten olin jumissa parisuhteessa, joka alkoi salamarakastumisena ja vuosisadan rakkaustarinana, mutta pikkuhiljaa aloin tuntea oloni todella huonoksi.

Vaikka meillä ei alussa riidelty usein, minulla oli silti toistuvasti olo, että minua ei ymmärretä eikä arvosteta. Koin, että en tule nähdyksi ja kohdatuksi siten, kuin olisin halunnut. Kun yritin puhua tunteistani enemmän, riitojakin oli enemmän ja vaikka riidat olisi selvitetty, minulle jäi silti paha olo. Tunsin olevani ihan yksin. 

Yritin parantaa tilannetta kaikin mahdollisin keinoin. Yritin muuttaa miestäni (ei toiminut) ja yritin muuttaa itseäni, mutta se ei onnistunut – vaikka päätin olla lähtemättä mukaan riitoihin ja pysyä rauhallisena, triggeröidyin silti, enkä pystynyt muuttamaan edes omaa käytöstäni, vaikka miten halusin. Kävin jopa hetken aikaa terapiassa, yksin ja yhdessä mieheni kanssa, mutta se ei tuonut haluamaani muutosta.

En ymmärtänyt, miksi olin tässä tilanteessa, koska kaiken lisäksi olin ”henkisesti herännyt” ja minulla oli mielestäni ihan hyvät ihmissuhdetaidot.

Olin epätoivoinen, koska samaan aikaan halusin erota ja samaan aikaan en ollut varma, onko ero oikea vaihtoehto. Kului vuosia. Suhteen ydinongelmat säilyivät ja ehkä jopa pahenivat. Ajattelin monesti, että ”katselen tilannetta vielä hetken ja jos muutosta ei tapahdu, eroan sitten”. Mutta en koskaan uskaltanut erota.

Vasta, kun kun tulin tietoiseksi omista menneisyyden taakoistani, siitä miten ne vaikuttavat elämääni ja valintoihini, ja kun opin, miten voin purkaa vanhat traumani (erityisesti hylätyksi tulemisen trauman) sekä päästää irti alitajuisista, rajoittavista uskomuksistani, kaikki elämässäni muuttui. Asiat alkoivat yhtäkkiä edetä luonnollisesti, erosin miehestäni (riitely loppui, mutta emme olleet yhteensopivat), muutin toiselle paikkakunnalle ja aloin elää uutta, vapaampaa elämääni. Ja mikä parasta, aloin kiinnostua erilaisista miehistä, kuin ennen ja lopulta löysin sielunkumppanini. 

Valmennus

SoulFreedom Healing

Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytän pääasiassa SoulFreedom Healing – hoitoa. Se parantaa vanhat haavasi lempeästi ja vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen ohjaukseesi. Hoito parantaa traumasi syvällisesti, solutasolta ja alitajunnan tasolta saakka. Sisäinen turvan tunteesi voimistuu, kun hermostostasi vapautetaan siellä pitkään ollutta alitajuista jännitystä ja pelkoa. Pystyt kohtaamaan ihmisiä ja tilanteita rohkeammin ja rennommin. Hoidolla voidaan parantaa myös suvustasi peräisin olevaa taakkasiirtymää.

Hoidon avulla tulet tietoiseksi myös niistä rajoittavista uskomuksista, jotka pitävät sinua jumissa elämäntilanteessasi, ja opit purkamaan niitä. 

Kun vanhat taakat vapautuvat kehostasi ja alitajunnastasi, hyvinvointisi lisääntyy kaikilla tasoilla. Sinusta tulee vahva, pystyt muodostamaan terveet rajat itsellesi, kommunikointisi paranee ja elämääsi tulee selkeys. Ja mikä parasta, kun sinä muutut, silloin muuttuu myös automaattisesti se dynamiikka, joka sinulla on nykyisen kumppanisi kanssa (jos olet parisuhteessa). Silloin käy selvemmäksi se, oletteko tarkoitetut toisillenne. Joka tapauksessa tässä uudessa rennommassa tilassa alat vetää puoleesi entistä rakkaudellisempia ihmisiä ja kohtaamisia.

SoulFreedom Healing – hoito:

 • Vapauttaa tunnetraumoja ja tunnelukkoja syvällisesti
 • Toimii alitajunnan ja kehon tasolla
 • Muokkaa rajoittavat uskomuksesi sinua tukeviksi uskomuksiksi
 • Vahvistaa rajojasi
 • Voimistaa sisäistä turvan tunnettasi
 • Lisää rakkautta itseäsi kohtaan
 • Auttaa sinut omaan voimaasi

Valmennuksessa saat

 • Tapaamiset 2 krt / kk, joko Hyvinkäällä tai etänä zoomin kautta.
 • SoulFreedom Healing – hoito joka tapaamisella
 • Tallenne tapaamisista (etätapaamisista zoom-tallenne / lähitapaamisen voit nauhoittaa puhelimellasi)
 • Erillinen tallenne pelkästä SoulFreedom Healing – hoidosta
 • EFT-menetelmä + yksinkertaiset kotiharjoitteet
 • Rakkausmeditaatio-äänitteen (subliminal- ja tavallinen versio)

Mitä asiakkaani sanovat hoidosta ja valmennuksesta

” Elämääni on tullut uusia ihmisiä ja uusia tilaisuuksia.”

”Ihmissuhteeni ovat syventyneet.”

”Itsetuntoni nousi.”

”Henkilökohtaiset rajat vahvistuivat.”

”Arkuus ilmaista omia ajatuksia väheni.”

”Vaikeiden asioiden kohtaaminen ei enää pelota.”

Olen saanut elämääni eheytettyä Jennin traumanpurkuhoidoissa. Nyt viimeksi hoidon jälkeen lähti avautumaan mahdollisen kaksoisliekkisuhteeni solmuja ja syntyi tilaa uusilla mahdollisuuksille. Tämä kaikki hyvin pian hoidon jälkeen.
Aikaisempien hoitojen jälkeen on sosiaalisissa suhteissani toimiminen keventynyt. Suosittelen vilpittömästi Jennin traumahoitoja.
❤️ Kiitos Jenni 🫶🏼🥰
Jaana
Valmennus on vaikuttanut elämääni suuresti. Jo 3 kk jälkeen huomattava muutos rajojen suhteen. Elämääni on tullut uusia ihmisiä ja uusia tilaisuuksia. Aikaisempien ihmisten suhteen tunnistan energian joka ei enää resonoi minun uuden energian kanssa. Suosittelen lämpimästi tällaista valmennusta henkilöille jotka eivät ole normaalista psykoterapiasta saaneet apua.
Pirjo H.
Suosittelen lämpimästi Jennin (SoulFreedom Healing-) hoitoa🙏❤️ Tulet kuuluksi ja nähdyksi🙏❤️🙏❤️ Olo sen jälkeen paljon kevyempi
Lana
Jennin lempeässä ohjauksessa uskalsin tuoda esiin asioita, joista en ole kenellekään muulle hoitajalle puhunut. Hoidettiin lapsuuden traumoja ja kohtasin sisäisen lapseni. Vaikka kohtaamani asiat olivat pelottavia, niin luotin koko ajan, että kaikki menee hoidossa hyvin. Jennillä on rauhallinen, asiakasta kuuleva ja osallistava ote työhön. Suosittelen Jennin hoitoja kaikille <3
Anna 26v
Jennin valmennus on silmiä avaava kokemus. Minulla on mm. ollut syvällä piilossa uskomus, joka on vaikuttanut elämääni yli 20 vuoden ajan. Valmennuksen ansiosta pystyin vihdoin tiedostamaan tämän ongelman. Ymmärrän paremmin, miten uskomuksesta/traumasta johtuvat reaktiot, käytös ja tuntemukset ovat vaikuttaneet toimintaani ja päätöksiini koko aikuisikäni ajan. Ongelman tunnistaminen ja käsittely on vapauttanut pitkäaikaisista haitallisista malleista ja käyttäytymisestä. Tämän piilossa olleen uskomuksen kertominen on ollut "ahaa" elämys myös lähipiirille ja sanoittanut heille tiettyä käytös- ja reagointimalliani. Suosittelen lämpimästi Jennin valmennusta kun haluat päästä eteenpäin elämässäsi. Olisinpa tavannut Jennin yli 20 vuotta sitten.
Sari S., Vihti
Otin 1 kk sitten käyttöön Jennin hoitomenetelmän. Putsasin oman lapsuuden ja nuoruuden aikaisia traumojani ja tunsin muutoksen välittömästi. Pikkuhiljaa huomasin, että itsetunto nousi, omat henkilökohtaiset rajat vahvistuivat ja arkuus ilmaista omia ajatuksia vähentyi. Koin että pääsin lähemmäksi itseäni. Olo on nykyisin kevyempi eikä vaikeiden asioiden kohtaaminen pelota. Aion ehdottomasti käyttää Jennin menetelmää jatkossakin ja suosittelen myös henkilökohtaista ohjausta! Ei kannata jäädä menneisyyden vangiksi vaan ottaa asiat käsittelyyn! Jennin menetelmä on selkeä ja tehokas.
Annika, 46v
On ollut huikeaa oppia pääsemään omaan alitajuntaan ja ymmärtämään asioiden juurisyitä. On ollut todella vapauttavaa päästää irti menneisyyden taakoista, rajoittavista uskomuksista ja huonoista käytösmalleista ja tilalle on tullut iloa, keveyttä ja rakkautta. Kun ymmärrän itseäni, pystyn myös ymmärtämään muita paremmin. Koen olevani nyt parempi työssäni, parempi äiti ja ylipäätään ihmissuhteeni ovat syventyneet. Ja on ihanaa, että kehitys jatkuu koko ajan. Traumojen vapauttaminen on osa elämääni. 

Hanna-Mari, 36v
Hyvinkää

Katso tältä videolta, millaisia hyötyjä Tiuku on saanut menetelmälläni <3

Jos kipuilet nykyisessä parisuhteessasi tai jos olet sinkku ja yrityksesi muodostaa uutta parisuhdetta epäonnistuvat (todennäköisesti koska kannat aiempien parisuhteiden kipuja vielä mukanasi), sinun on aika vapautua menneisyyden taakoista, nousta todelliseen voimaasi ja vetää puoleesi aitoa rakkautta.

Miten kauan aiot vielä odottaa, että asiat muuttuvat itsekseen? Älä enää tuhlaa vuosia elämästäsi, ansaitset unelmasi täyttävän parisuhteen jo nyt.

Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin pääset nauttimaan tuloksista! Valmennukseen on rajoitettu määrä paikkoja.

Alla olevasta painikkeesta pääset täyttämään hakemuslomakkeen. HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

SoulFreedom Healing

Ota ensimmäinen askel kohti unelmiesi parisuhdetta ja hae valmennukseen nyt

Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi