Ajankohtaista

rapé-seremonia
Ajankohtaista

Rapé-seremonia Hyvinkäällä 13.10.2023

Rapé-seremonia voi auttaa traumojen purkamisessa, rajoittavien uskomuksien muuntamisessa, ja ylipäätään hankalissa jumittavissa elämäntilanteissa. Rapé on Amatsonin shamaanien käyttämä pyhä lääkekasvisekoitus. Se puhdistaa energioita voimakkaasti, maadoittaa tehokkaasti ja sillä kyky palauttaa ihminen takaisin kehoyhteyteen. Jotkut kokevat syvän meditatiivisen olotilan.

Lisätiedot»
Traumojen purkaminen
Ajankohtaista

Traumojen purkaminen, Traumailta Hyvinkäällä 10.10.2023

Kun koemme lapsena paljon haasteita, erityisesti sellaisia vaikeita tilanteita, joissa emme saa tukea tunnetasolla tai fyysisesti, se lapsi haavoittuu.
Traumojen purkaminen eheyttää sisäistä lastamme. Se on tärkeää tunnetyötä, jonka avulla löydät elämääsi lisää iloa, onnellisuutta ja keveyttä.

Lisätiedot»
traumojen purkaminen
Ajankohtaista

Traumojen purkaminen, traumailta Hyvinkäällä 13.9.2023

Onko sinulla toistuvia ihmissuhdeongelmia, joita et saa ratkottua millään? Asiat vain toistuvat vaikka mitä yrittäisit?

Tervetuloa 13.9.2023 Hyvinkäälle Traumanpurkuiltaan, jossa käydään läpi mistä ihmissuhdeongelmat johtuvat ja opit työkaluja, joilla saat asioihin oikeasti helpotusta! Traumojen purkaminen voi auttaa myös sinua haasteissasi.

Lisätiedot»
rapé-seremonia
Ajankohtaista

Rapé-seremonia Hyvinkäällä 20.9.2023

Rapé on Amatsonin shamaanien käyttämä pyhä lääkekasvisekoitus. Sillä on voimakas maadoittava vaikutus ja kyky palauttaa ihminen takaisin kehoyhteyteen. Jotkut kokevat syvän meditatiivisen olotilan. Rapé-seremonia voi auttaa traumojen purkamisessa, rajoittavien uskomuksien muuntamisessa, ja ylipäätään hankalissa jumittavissa elämäntilanteissa.

Lisätiedot»
rapé-seremonia
Ajankohtaista

Rapé-seremonia Hyvinkäällä 25.8.2023

Rapé on Amatsonin shamaanien käyttämä pyhä lääkekasvisekoitus. Sillä on voimakas maadoittava vaikutus ja kyky palauttaa ihminen takaisin kehoyhteyteen. Jotkut kokevat syvän meditatiivisen olotilan. Se voi auttaa traumojen purkamisessa, rajoittavien uskomuksien muuntamisessa, ja ylipäätään hankalissa jumittavissa elämäntilanteissa.

Lisätiedot»
Onko sinulla ongelmia vastaanottaa Runsautta? Jos manifestointisi ei toimi kovin hyvin, vielä ehdit osallistua
”Runsaus Sydämen Polulla” – runsauskurssille.

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.