Esittely

Jenni Turku

Nimeni on Jenni Turku. Olen erikoistunut tunnetraumojen ja alitajuisten, rajoittavien
uskomuksien purkamiseen sekä energiahoitoihin ja homeopatiaan.

Miten tähän on tultu?

Olen aina ollut kiinnostunut näkymättömästä maailmasta, siitä joka on meiltä salattu. Olen myös kärsinyt monista terveysongelmista, niin fyysisistä kuin psyykkisistäkin. Minulla oli lapsesta lähtien allergioita ja teini-ikäisenä kävin läpi rankan masennusjakson, mutta vasta kun fyysinen terveyteni romahti parikymppisenä (IBS, astma, vakavat allergiat, tulehduskierre) enkä saanut apua virallisen puolen hoidoista, oli pakko lähteä etsimään muita keinoja. 

Löysin apua täydentävistä hoitomuodoista ja sain lopulta homeopatialla kehoni kuntoon. Vuosien varrella kokeilin monia muitakin hoitomuotoja ja opiskelin myös ahkerasti. Olen valmistunut mm. reiki masteriksi, kristallihoitajaksi, klassiseksi homeopaatiksi, ja eläinkommunikoijaksi, sekä opiskellut mm. Silva-menetelmää, 3P:tä (3 principles) ja psykokinesiologiaa. 

Vaikka olin jo selvinnyt masennuksesta, tunne-elämässäni oli kuitenkin paljon haasteita, erityisesti läheisissä ihmissuhteissani. Se oli tyypillistä läheisriippuvuuden nuorallatanssia, jossa muut ihmiset aiheuttivat minulle toistuvasti kipua ja triggeröidyin sekä käyttäydyin tavalla, jolla en halunnut käyttäytyä. Oli toistuvasti paha olo. En kuitenkaan pystynyt muuttamaan käytöstäni triggeritilanteissa, vaikka miten lujasti päätin toimia seuraavalla kerralla eri tavalla.

Lopulta erään erityisen kivuliaan parisuhteen tuloksena löysin traumatyöskentelyn. Opin, miten voin parantaa itse omia alitajuisia traumojani ja näin miten suuri vaikutus sillä oli elämääni. Traumatyöskentelyn avulla omat ajatusmallini ja myös käytökseni ristiriitatilanteissa muuttuivat automaattisesti, itseäni pakottamatta mihinkään. Pikkuhiljaa myös ihmissuhteeni muuttuivat – lähes kaikki entiset ystäväni tippuivat pois elämästäni (ja myös se kivulias parisuhde), koska emme olleet enää yhteensopivia, mutta ne, harvat, jotka jäivät elämääni, ovat minulle läheisempiä kuin koskaan aiemmin. Olen myös löytänyt elämääni paljon uusia ihmisiä, joiden koen olevan omaa heimoani.

Traumatyöskentely muutti elämäni kaikella mahdollisella tavalla ja tahdon auttaa myös muita ihmisiä voimaan paremmin; löytämään todellisen itsensä sekä oman voimansa, luomaan terveitä ihmissuhteita ja nauttimaan elämästä!

Paulin pakeilla haastattelu

Jos haluat tietää minusta enemmän, katso tämä haastattelu. Kerron siinä omasta henkisestä polustani, miten tulin tietoiseksi traumoistani ja miten lähdin purkamaan niitä. Kerron myös aiemmista terveyshaasteistani ja miten homeopatia auttoi minua. Juttelemme myös alitajunnasta, rajoittavista uskomuksista, kinesiologista, manifestoinnista, yms.

Jenni Turku Paulin pakeilla
Play Video about Jenni Turku Paulin pakeilla
Sähköinen ajanvaraus

Ajanvaraus

Myös ajanvarauskalenterin ulkopuoliset hoitoajat ovat mahdollisia. Jos et löydä sopivaa aikaa kalenterista, ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

HUOM! Homeopatia / akuuttivaivat: Ota yhteyttä puhelimitse tai viestitse – erittäin akuuteissa tilanteissa pyrin auttamaan jo saman päivän aikana. Tavoitat minut parhaiten tekstiviestillä!

Ota yhteyttä

Puhelinnumero

+358 40 537 8950
(jos et tavoita soittamalla, jätä tekstiviesti, niin palaan asiaan asap!)

Sähköposti

info@jenniturku.com

Some

HUOM!

Lääketieteen perusteiden lisäksi olen opiskellut erilaisia vaihtoehtoisia hoitomuotoja.

En ole länsimaisen lääketieteen harjoittaja, vaan toimintani perustuu vaihtoehtoisiin hoitomuotoihin. 

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.