Parisuhde: Näin löydät (hyvän) parisuhteen – 2 perussääntöä

Parisuhde – Miksi jotkut löytävät kumppaneita ruokakaupastakin, toiset taas eivät mistään? Tai voi olla, että sinun on helppo löytää parisuhteita, mutta ne joko eivät kestä tai ne eivät ole onnellisia. Lue täältä, mistä parisuhdeongelmat johtuvat, ja mitä asialle voi tehdä.
parisuhde

Parisuhde – sen löytäminen ei ole aina helppoa. Jotkut tuntuvat löytävän kumppaneita ruokakaupastakin, toiset taas eivät mistään –vaikka olisit kymmenissä deittiapeissa, pahimmillaan ei löydy edes ketään sopivaa treffeille. Ja vaikka joskus pääsisi treffeille, ne eivät johda mihinkään.

Tai voi olla, että sinun on helppo löytää parisuhteita, mutta ne joko eivät kestä tai ne eivät ole onnellisia.

Mistä parisuhdeongelmat johtuvat, miksi parisuhde on joskus niin hankala juttu?

Jos haluat ymmärtää ongelmiesi syitä syvällisesti, sinun täytyy tarkastella omaa menneisyyttäsi…

Parisuhde – malli opitaan kotoa

Lapsena opimme rakkauden mallin, missäs muualla, kuin omassa kodissamme, vanhemmiltamme. Kun tarkastelet vanhempiesi keskinäistä suhdetta, tunnistat sieltä todennäköisesti samankaltaista dynamiikkaa, jota myös omat parisuhteesi sisältävät.

Jos sinulla on haasteita parisuhteiden kanssa, vanhempiesi parisuhde ei todennäköisesti ollut onnellinen, lämmin ja syvään yhteyteen perustuva. Tai ei ainakaan niin onnellinen, kuin olet kuvitellut.

Onko sinulla kumppanisi kanssa paljon riitaa, konflikteja ja yhteydenottoja? Onko äänen korottamista ja ehkä jopa uhkaavaa käytöstä tai väkivaltaa? Todennäköisesti näitä asioita esiintyi myös lapsuuden kodissasi.

Tai onko sinulla tapana löytää kumppaneita, joiden kanssa pinnallisesti kaikki on ok, mutta ette ole oikeasti onnellisia? Oliko vanhemmillasi samanlainen parisuhde, joka saattoi näyttää pintapuolisesti hyvältä, mutta joka olikin ehkä … kulissi?

(Heterosuhteissa) naisilla on usein tapana löytää kumppanikseen miehiä, jotka muistuttavat tunnetasolla heidän isäänsä. Miehillä taas on tapana solmia suhteita naisten kanssa, jotka muistuttavat heidän äitiään. Solmitko sinä parisuhteita ”isäsi” tai ”äitisi” kanssa?

Onko parisuhde sinulle täysin tavoittamaton mahdottomuus?

Jos et millään onnistu solmimaan parisuhdetta tai kaikki yritykset ovat lyhyitä, on helppo syyttää ulkomaailmaa. ”Tällä paikkakunnalla ei ole sopivia ehdokkaita”, ”En löydä sopivaa, koska tarvitsen x, y, z”, ”En ole ollut oikeissa deittiapeissa”, ”Miehet eivät ole henkisiä”, ”Kaikki naiset … ”, jne.

Tosiasiassa tietoinen mielemme ei luo elämäämme, emmekä myöskään valitse kumppaneitamme (tai kumppanin puutosta) tietoisen mielemme perusteella. Valitset ne, joihin ihastut ja joiden kanssa alat seurustella, yli 90-prosenttisesti alitajuntasi perusteella. Jos ketään ei tule, silloin alitajuntasi todennäköisesti pitää kumppaniehdokkaat kaukana sinusta, jolloin parisuhde on silkka mahdottomuus. Tällöin on syytä kysyä itseltään, miksi.

Ovatko läheiset ihmissuhteet satuttaneet sinua joskus niin syvästi, että pidät pelon takia alitajuisesti kumppania poissa elämästäsi? Onko sinut esim. hylätty vauvana tai pienenä lapsena? Onko sinua kohdeltu kaltoin tai pahoinpidelty? Tai onko lapsuuden kodissasi ollut väkivaltaa tai sen uhkaa? Oletko oppinut, että parisuhteet / miehet / naiset ovat vaarallisia? Pelko ei välttämättä tunnu ollenkaan elämässäsi pelkona – kipeät tunteet on haudattu niin syvälle, että alitajuinen pelko tulee esille vain niin, että parisuhde paistaa poissaolollaan.

Jos et millään löydä parisuhdetta tai sinulla on sen kanssa haasteita, alitajuisten pelkojen ja tunnetraumojen vapauttaminen voi auttaa sinua eteenpäin ja löytämään rakkauden. Kun haittaavat traumat ja niihin liittyvät rajoittavat uskomukset vapautetaan, oikeat ihmiset alkavat löytää tiensä elämääsi. Täältä lisätietoja.

2 Perussääntöä, jotta hyvä Parisuhde on mahdollinen

Jotta voit luoda elämääsi hyvän parisuhteen (puhun myös Pyhästä Rakkaudesta, joka on ”next levelin” rakkautta), sinun tarvitsee

  1. Uskoa, että sellainen parisuhde on mahdollinen. Jos olet nähnyt vain riitaisia parisuhteita tai kulissiparisuhteita, joissa rauha ylläpidetään välttelemällä vaikeat keskustelut ja pysymällä vaiti negatiivisista tunteista, et välttämättä edes tiedä, että toisenlainen parisuhde on mahdollinen. Tai jos olet nähnyt vain sellaisia parisuhteita, joissa on tapana taivutella, suostutella ja muokata puolisoa oman mielen mukaiseksi, kutsun tänä manipuloimiseksi, et ehkä ole edes tullut ajatelleeksi, että parisuhteessa on mahdollista myös saada olla täysin oma itsensä, täysin hyväksyttynä ja rakastettuna.
  2. Sinun täytyy uskaltaa vastaanottaa oikeaa rakkautta. Jos Rakkaus ei vain tule, vaikka kuinka tahtoisit, sinun täytyy pohtia vaihtoehtoa, että alitajuisesti pidät aivan itse rakkautta ja parisuhdetta loitolla. Tällöin jossain syvällä sinussa on pelkoa. Pelkoa siitä, että rakkaus ja parisuhde satuttaisi sinua. Kuten yllä kirjoitin, pelko voi olla täysin tiedostamatonta ja haudattu hyvin syvälle – silloin et edes tunne pelkoa.

Katso seuraavasta videosta muut 10 kohtaa, joiden avulla Pyhä Rakkaus löytää luoksesi. Kun ne kohdat täyttyvät, et voi pitää Pyhää Rakkautta loitolla itsestäsi – vetovoiman laki.

Pyhää Rakkautta voit vetää puoleesi myös kuuntelemalla Rakkausmeditaatiota, joka muokkaa alitajuisia uskomuksiasi rakkaudesta suotuisampaan suuntaan.

Kotisivut –  tietoja hoidoista (SoulFreedom Healing – traumahoito, energiahoito, homeopatia)
Ajanvaraus hoitoihin
Jos tahdot apua oman Pyhän Rakkautesi löytämiseksi, tsekkaa valmennus

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x
Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi