Luo Unelmiesi Parisuhde – oman sisäisen transformaatiosi kautta

Sopii sinkuille TAI parisuhteessa oleville

Vapaudu aiempien kivuliaiden kokemuksien traumoista, niiden aiheuttamista haitallisista ajattelu- ja käytösmalleista. Löydä itsevarmuus, selkeys ja suunta rakkauselämällesi <3

Luo Unelmiesi Parisuhde-valmennuksen avulla:

 • Vapaudut aiempien kivuliaiden kokemuksiesi muistoista ja traumoista – syvällisesti alitajunnan ja solujesi tasolla
 • Luovut vanhasta kaunasta ja katkeruudesta
 • Rajasi ja sisäinen turvan tunteesi vahvistuvat
 • Yhteys omaan sisäiseen ohjaukseesi vahvistuu
 • Opit rakastamaan ja hyväksymään itsesi täydellisesti
 • Saat lisää rohkeutta ja alat automaattisesti tehdä päätöksiä, jotka vievät sinua kohti unelmiesi parisuhdetta

Tämä valmennus sopii sekä parisuhteessa jo oleville että sinkuille. Se on sinulle, jos:

 • Olet parisuhteessa, mutta kaikki ei ole hyvin. Suhteessa voi olla hyviäkin hetkiä, mutta sinulla on toistuvasti olo, että sinua ei ymmärretä, kuunnella tai hyväksytä. Avoimet konfliktit tai puhumattomuus vaivaavat sinua jatkuvasti ja vievät energiaasi. Läheisyys on vähentynyt. Olet pallotellut eroajatusta jo jonkin aikaa. Et ole varma, voiko suhteen vielä puhaltaa henkiin vai olisiko parempi erota. Tai ehkä olet jo päättänyt erota, mutta et jostain syystä vain pysty tekemään sitä.
 • Olet sinkku, mutta et tunnu löytävän parisuhdetta millään. Tai ehkä löydät parisuhteita, mutta niissä tuntuvat aina toistuvan samat ongelmat, kuin aiemmissa suhteissasi. On kuin kiertäisit samaa kehää uudelleen ja uudelleen, etkä vain löydä tasapainoista suhdetta.
Jenni Turku

Jenni Turku

Valmentajasi

Moi, olen Jenni –SoulFreedom Healing-hoitaja, energiahoitaja ja homeopaatti.

Vuosia sitten olin jumissa parisuhteessa, joka alkoi salamarakastumisena ja vuosisadan rakkaustarinana, mutta pikkuhiljaa aloin tuntea oloni todella huonoksi.

Vaikka meillä ei alussa riidelty usein, minulla oli silti toistuvasti olo, että minua ei ymmärretä eikä arvosteta. Koin, että en tule nähdyksi ja kohdatuksi siten, kuin olisin halunnut. Kun yritin puhua tunteistani enemmän, riitojakin oli enemmän ja vaikka riidat olisi selvitetty, minulle jäi silti paha olo. Tunsin olevani ihan yksin. 

Yritin parantaa tilannetta kaikin mahdollisin keinoin. Yritin muuttaa miestäni (ei toiminut) ja yritin muuttaa itseäni, mutta se ei onnistunut – vaikka päätin olla lähtemättä mukaan riitoihin ja pysyä rauhallisena, triggeröidyin silti, enkä pystynyt muuttamaan edes omaa käytöstäni, vaikka miten halusin. Kävin jopa hetken aikaa terapiassa, yksin ja yhdessä mieheni kanssa, mutta se ei tuonut haluamaani muutosta.

En ymmärtänyt, miksi olin tässä tilanteessa, koska kaiken lisäksi olin ”henkisesti herännyt” ja minulla oli mielestäni ihan hyvät ihmissuhdetaidot.

Olin epätoivoinen, koska samaan aikaan halusin erota ja samaan aikaan en ollut varma, onko ero oikea vaihtoehto. Kului vuosia. Suhteen ydinongelmat säilyivät ja ehkä jopa pahenivat. Ajattelin monesti, että ”katselen tilannetta vielä hetken ja jos muutosta ei tapahdu, eroan sitten”. Mutta en koskaan uskaltanut erota.

Vasta, kun kun tulin tietoiseksi omista menneisyyden taakoistani, siitä miten ne vaikuttavat elämääni ja valintoihini, ja kun opin, miten voin purkaa vanhat traumani (erityisesti hylätyksi tulemisen trauman) sekä päästää irti alitajuisista, rajoittavista uskomuksistani, kaikki elämässäni muuttui. Asiat alkoivat yhtäkkiä edetä luonnollisesti, erosin miehestäni (riitely loppui, mutta emme olleet yhteensopivat), muutin toiselle paikkakunnalle ja aloin elää uutta, vapaampaa elämääni. Ja mikä parasta, aloin kiinnostua erilaisista miehistä, kuin ennen. Ei siis enää toksisia parisuhteita!

Valmennus

SoulFreedom Healing

Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytän pääasiassa SoulFreedom Healing – hoitoa. Se parantaa vanhat haavasi lempeästi ja vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen ohjaukseesi. Hoito parantaa traumasi syvällisesti, solutasolta ja alitajunnan tasolta saakka. Sisäinen turvan tunteesi voimistuu, kun hermostostasi vapautetaan siellä pitkään ollutta alitajuista jännitystä ja pelkoa. Pystyt kohtaamaan ihmisiä ja tilanteita rohkeammin ja rennommin. Hoidolla voidaan parantaa myös suvustasi peräisin olevaa taakkasiirtymää.

Hoidon avulla tulet tietoiseksi myös niistä rajoittavista uskomuksista, jotka pitävät sinua jumissa elämäntilanteessasi, ja opit purkamaan niitä. 

Kun vanhat taakat vapautuvat kehostasi ja alitajunnastasi, hyvinvointisi lisääntyy kaikilla tasoilla. Sinusta tulee vahva, pystyt muodostamaan terveet rajat itsellesi, kommunikointisi paranee ja elämääsi tulee selkeys. Ja mikä parasta, kun sinä muutut, silloin muuttuu myös automaattisesti se dynamiikka, joka sinulla on nykyisen kumppanisi kanssa (jos olet parisuhteessa). Silloin käy selvemmäksi se, oletteko tarkoitetut toisillenne. Joka tapauksessa tässä uudessa rennommassa tilassa alat vetää puoleesi entistä rakkaudellisempia ihmisiä ja kohtaamisia.

SoulFreedom Healing – hoito:

 • Vapauttaa tunnetraumoja ja tunnelukkoja syvällisesti
 • Toimii alitajunnan ja kehon tasolla
 • Muokkaa rajoittavat uskomuksesi sinua tukeviksi uskomuksiksi
 • Vahvistaa rajojasi
 • Voimistaa sisäistä turvan tunnettasi
 • Lisää rakkautta itseäsi kohtaan
 • Auttaa sinut omaan voimaasi

Valmennuksessa saat

 • Tapaamiset 2 krt / kk, joko Hyvinkäällä tai etänä zoomin kautta.
 • SoulFreedom Healing – hoitoa
 • Tallenne tapaamisista (etätapaamisista zoom-tallenne / lähitapaamisen voit nauhoittaa puhelimellasi)
 • Erillinen tallenne pelkästä SoulFreedom Healing – hoidosta
 • EFT-menetelmä + yksinkertaiset kotiharjoitteet
 • Rakkausmeditaatio-äänitteen

Mitä asiakkaani sanovat SoulFreedom Healing – hoidosta

” Itsetuntoni nousi.”

”Henkilökohtaiset rajat vahvistuivat.”

”Arkuus ilmaista omia ajatuksia väheni.”

”Vaikeiden asioiden kohtaaminen ei enää pelota.”

”Ihmissuhteeni ovat syventyneet.”

Suosittelen lämpimästi Jennin (SoulFreedom Healing-) hoitoa🙏❤️ Tulet kuuluksi ja nähdyksi🙏❤️🙏❤️ Olo sen jälkeen paljon kevyempi
Lana
Jennin lempeässä ohjauksessa uskalsin tuoda esiin asioita, joista en ole kenellekään muulle hoitajalle puhunut. Hoidettiin lapsuuden traumoja ja kohtasin sisäisen lapseni. Vaikka kohtaamani asiat olivat pelottavia, niin luotin koko ajan, että kaikki menee hoidossa hyvin. Jennillä on rauhallinen, asiakasta kuuleva ja osallistava ote työhön. Suosittelen Jennin hoitoja kaikille <3
Anna 26v
Otin 1 kk sitten käyttöön Jennin hoitomenetelmän. Putsasin oman lapsuuden ja nuoruuden aikaisia traumojani ja tunsin muutoksen välittömästi. Pikkuhiljaa huomasin, että itsetunto nousi, omat henkilökohtaiset rajat vahvistuivat ja arkuus ilmaista omia ajatuksia vähentyi. Koin että pääsin lähemmäksi itseäni. Olo on nykyisin kevyempi eikä vaikeiden asioiden kohtaaminen pelota. Aion ehdottomasti käyttää Jennin menetelmää jatkossakin ja suosittelen myös henkilökohtaista ohjausta! Ei kannata jäädä menneisyyden vangiksi vaan ottaa asiat käsittelyyn! Jennin menetelmä on selkeä ja tehokas.
Annika, 46v
On ollut huikeaa oppia pääsemään omaan alitajuntaan ja ymmärtämään asioiden juurisyitä. On ollut todella vapauttavaa päästää irti menneisyyden taakoista, rajoittavista uskomuksista ja huonoista käytösmalleista ja tilalle on tullut iloa, keveyttä ja rakkautta. Kun ymmärrän itseäni, pystyn myös ymmärtämään muita paremmin. Koen olevani nyt parempi työssäni, parempi äiti ja ylipäätään ihmissuhteeni ovat syventyneet. Ja on ihanaa, että kehitys jatkuu koko ajan. Traumojen vapauttaminen on osa elämääni. 

Hanna-Mari, 36v
Hyvinkää

Katso tältä videolta, millaisia hyötyjä Tiuku on saanut menetelmälläni <3

Jos kipuilet nykyisessä parisuhteessasi tai jos olet sinkku ja yrityksesi muodostaa uutta parisuhdetta epäonnistuvat (todennäköisesti koska kannat aiempien parisuhteiden kipuja vielä mukanasi), nyt on sinun aikasi vapautua menneisyyden taakoista, nousta todelliseen voimaasi ja vetää puoleesi todellista rakkautta.

Miten kauan aiot vielä odottaa, että asiat muuttuvat itsekseen? Älä enää tuhlaa vuosia elämästäsi, ansaitset unelmasi täyttävän parisuhteen jo nyt.

Mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin pääset nauttimaan tuloksista! Valmennukseen on rajoitettu määrä paikkoja.

Alla olevasta painikkeesta pääset täyttämään hakemuslomakkeen. HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

SoulFreedom Healing

Ota ensimmäinen askel kohti parempaa tulevaisuutta ja hae valmennukseen nyt

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.