Traumojen purkaminen, Traumailta Hyvinkäällä 20.6.2023

Haittaavatko vanhojen tapahtumien aiheuttamat kivut ja pelot elämääsi edelleen? Oletko jo ”kokeillut kaikkea”, kuten meditointia, positiivista ajattelua ja terapiaa, mutta et koe hyötyneesi niistä tarpeeksi? Siinä tapauksessa traumojen purkaminen voi pelastaa elämäsi. Lämpimästi Tervetuloa! <3
Traumojen purkaminen

Haittaavatko vanhojen tapahtumien aiheuttamat kivut ja pelot elämääsi edelleen?
Oletko jo ”kokeillut kaikkea”, kuten meditointia, positiivista ajattelua ja terapiaa, mutta et koe hyötyneesi niistä tarpeeksi?
Siinä tapauksessa traumojen purkaminen voi pelastaa elämäsi. Lämpimästi Tervetuloa! <3

”Tutustu traumojen purkamiseen” – Tapahtuman yleistiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään ti 20.6.2023, Studio SunSydämen tiloissa Hyvinkäällä, klo 18-21.
Osallistumismaksu 40e (sisältää teetarjoilun).

Osoite: Viertolankatu 25, LH2, 05800 Hyvinkää.
(Sisäänkäynti kadun varressa, vasemmanpuoleinen liikehuoneisto. Lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa kadun varressa.)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi sähköpostitse osoitteesta: info@jenniturku.com, tai tekstiviestitse numerosta 040 537 8950 / Jenni Turku.

 

Illan ohjelma

Aluksi käydään läpi, mitä tunnetraumat ovat, miten ne haittaavat nykyelämääsi ja miten niistä voi vapautua. Kerron myös, miksi puheterapia ja juttelu eivät yleensä auta traumojen vapauttamisessa! Keskustelusta voi olla apua akuutissa tilanteessa, kun jotain järkyttävää on tapahtunut, mutta kehoon tallentuneita tunnetraumoja ei yleensä voi vapauttaa juttelemalla. Siinä toimitaan tietoisen mielen tasolla, mikä on aivan liian pinnallista. Itse asiassa joskus ikävistä asioista puhuminen voi jopa pahentaa tilannettasi pitkällä tähtäimellä.

Ilta sisältää ryhmähoidon (traumahoito), jossa puretaan juuri sinun elämääsi eniten haittaavia tunnetraumoja. Traumojen purkaminen tapahtuu tietoista mieltä syvemmällä tasolla, niin että traumojen juurisyyt parannetaan aina alitajunnasta ja solutasolta saakka.

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, mitä traumoja sinulla on – useimmiten ne ovatkin tietoiselta mieleltä piilossa. Sinun ei myöskään tarvitse osata mitään ennakkoon.

 

Miten hoitamattomat traumat vaikuttavat elämääsi

Parantamattomat traumat voivat ilmetä nykyelämässäsi mm. seuraavilla tavoilla:

 • Ihmissuhdeongelmat
 • Toistuvat ikävät kaavat (esim tulet aina jätetyksi, päädyt joka työpaikalla burn outiin, tulet toistuvasti kohdelluksi huonosti, jne)
 • Toistuvat negatiiviset ajatukset itsestä tai muista
 • Huonot rajat / Muut eivät kunnioita rajojani
 • Riippuvuudet
 • Yksinäisyys
 • Kroonistuneet negatiiviset tunteet: viha, suru, syyllisyys, häpeä, masennus, jne…
 • Pelot, fobiat
 • Tunteiden puute
 • Rahavaikeudet
 • Työelämän vaikeudet
 • Manifestointi ei toimi
 • Vaikeus nauttia elämästä

Jos kärsit yllä mainituista ongelmista, traumojen purkaminen voi auttaa sinua paljon!

 

Traumoista – välttely ja turva

Traumat, joita ei ole parannettu, saavat meidät usein välttelemään asioita – tiettyjä ihmisiä, sosiaalisia tilanteita, tai vaikka vaikeita keskusteluja. Usein pyrimme myös kontrolloimaan ajatuksiamme ja käytöstämme – se on pidemmän päälle hyvin väsyttävää. Näin traumat kaventavat elämäämme ja kuluttavat energiaamme.

Traumojen ytimessä on aina turvattomuuden tunne. Sisäinen turvamme on järkkynyt traumatisoivien tilanteiden seurauksena. Traumahoito ei ainoastaan pura traumoja pois, vaan se myös vahvistaa sisäistä turvaasi. Se myös tuo lisää ymmärrystä, empatiaa ja rakkautta itseäsi ja muita kohtaan.

Jos minun pitäisi valita yksi asia, joka on auttanut minua elämässäni eniten, se on tehokas traumojen purkamismenetelmä. Traumojen purkaminen on vapauttanut minut rajoittavista ja kivuliaista käytös- ja ajatusmalleista, riippuvuuksista ja toksisista ihmissuhteista. Olen myös vihdoinkin löytänyt todellisen minäni. Ja se on lahja, jonka tahtoisin jakaa ihan joka ikiselle ihmiselle, myös Sinulle <3

Olet lämpimästi tervetullut ”Tutustu traumojen purkamiseen”-tapahtumaan! Ota myös ystäväsi mukaan!

 

Kesäterveisin,
Jenni Turku­­
Traumahoitaja, Energiahoitaja, Klassinen homeopaatti

 

Tulevat traumaillat

Traumojen purkaminen jatkuu Studio SunSydämessä n. kerran kuussa. Seuraavat iltojen ajankohdat ja aihealueet ovat:

 • 19.7.2023 / Pelkojen ja huolien poisto
 • 23.8.2023 / Ihmissuhdeongelmat

Traumojen purkaminen yksilöhoitona?

Jos kiinnostuit, mutta et pääse Hyvinkäälle ryhmäiltoihin, teen traumojen purkamista myös yksilöhoitoina, sekä etänä että lähihoitoina Hyvinkäällä.

Täältä saat lisätietoa traumanpurkamishoidosta.
Voit seurata minua myös fb:ssa.

 

 

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.