Traumojen purkaminen, traumailta Hyvinkäällä 19.7.2023

traumojen purkaminen

Traumanpurkuilta, Pelot + huolet

Jos erilaiset huolet ja pelot vaivaavat elämääsi, etkä ole löytänyt vielä tehokasta työkalua niiden purkamiseen, tämä ilta on sinua varten.

Illan aikana käydään läpi, miten meidän omat, usein tiedostamattomat traumamme, ovat syypäitä erilaisiin pelkoihin ja huoliin. Kerron myös, miten näistä haasteista voi päästä eteenpäin. Opit, miten voit purkamalla omia traumojasi ja kipukohtiasi vapautua peloista ja huolista.

Iltaan sisältyy teoriaa, traumojen purkamishoito ja keskustelua.

Osoite ja Ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään ke 19.7.2023, Studio SunSydämen tiloissa Hyvinkäällä, klo 18-20:30.

Osallistumismaksu 40e (sisältää teetarjoilun).

Osoite: Viertolankatu 25, LH2, 05800 Hyvinkää.
(Sisäänkäynti kadun varressa, vasemmanpuoleinen liikehuoneisto. Lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa kadun varressa, esim. Nukarinkatu.)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi ajoissa!
Ilmoittautumiset ja kyselyt sähköpostitse osoitteeseen: info@jenniturku.com, tai tekstiviestitse numeroon 040 537 8950 / Jenni Turku.

 

Illan Ohjelma

Ensin käydään teoriatasolla läpi, mikä oikeasti aiheuttaa huolia ja pelkoja.

Huolestuminen ja pelkääminen ei ole pakollista. Ei silloin, kun kaikki on NYT hyvin (pelko tulevaisuutta kohtaan), mutta ei myöskään silloin, kun kaikki on huonosti.

Huolilla ja peloilla on aina juuret menneisyydessä. Käytännössä juurisyitä ovat eri asteiset tunnekivut ja traumat ja kun ne puretaan pois, huolestuminen ja pelkääminen nykyhetkessä vähenee.

Ilta sisältää meditatiivisen ryhmähoidon (traumahoito), jossa puretaan juuri sinun elämääsi eniten haittaavia huolia. Purkaminen tapahtuu tietoista mieltä syvemmällä tasolla, niin että juurisyyt parannetaan aina alitajunnasta ja solutasolta saakka.

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, mistä sinun pelkosi ja huolesi johtuvat– useimmiten juurisyyt ovatkin tietoiselta mieleltä piilossa. Sinun ei myöskään tarvitse osata mitään ennakkoon.

 

Kokemus Traumojen Purkamishoidosta

Jos minun pitäisi valita yksi asia, joka on auttanut minua elämässäni eniten, se on tehokas traumojen purkamismenetelmä.

Sen avulla olen vapautunut monista peloistani ja huolistani (sekä myös rajoittavista ja kivuliaista käytös- ja ajatusmalleista, sekä riippuvuuksista ja toksisista ihmissuhteista). Olen myös vihdoinkin löytänyt todellisen minäni. Ja se on lahja, jonka tahtoisin jakaa ihan joka ikiselle ihmiselle, myös Sinulle <3

 

 

Olet lämpimästi tervetullut tapahtumaan! Ota myös ystäväsi mukaan!

Kesäterveisin,
Jenni Turku­­
Traumahoitaja, Energiahoitaja, Klassinen homeopaatti

 

*****

LISÄTIETOA JENNISTÄ:

jenniturku.com
Jennin fb-sivut

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.