Traumojen purkaminen, traumailta Hyvinkäällä 13.9.2023

Onko sinulla toistuvia ihmissuhdeongelmia, joita et saa ratkottua millään? Asiat vain toistuvat vaikka mitä yrittäisit? Tervetuloa 13.9.2023 Hyvinkäälle Traumanpurkuiltaan, jossa käydään läpi mistä ihmissuhdeongelmat johtuvat ja opit työkaluja, joilla saat asioihin oikeasti helpotusta! Traumojen purkaminen voi auttaa myös sinua haasteissasi.
traumojen purkaminen

Traumanpurkuilta, Ihmissuhdeongelmat

Onko sinulla toistuvasti haasteita ihmissuhteissasi? Toiset ihmiset saavat sinut triggeröitymään tai olemaan varuillasi jatkuvasti. Et uskalla aina sanoa, mitä oikeasti haluaisit tai tarvitsisit, jolloin muiden tarpeet menevät omiesi edelle. Tai ehkä et edes tiedä kunnolla, mitä toivot ja tarvitset? Tai ihmissuhteissasi tulee jatkuvasti riitaa.

”Ihmissuhteet ovat aina vaikeita”, sanotaan usein. ”Parisuhteet varsinkin”. Tämä ei ole totta, niiden ei tarvitse olla vaikeita.

 

Illan ohjelma

Ilta sisältää:

  • Teoriaa
  • Traumanpurkuhoidon
  • Keskustelua
  • EFT-menetelmän perusteet

Illan aikana käydään läpi, miten meidän omat, usein tiedostamattomat traumamme, ovat syypäitä toistuviin ihmissuhdeongelmiimme. Käydään myös läpi mitä läheisriippuvuus tarkoittaa, miksi se hankaloittaa ihmissuhteitamme ja miten siitä voi parantua.

Teoriaosuuden jälkeen teen traumojen purkamishoidon ryhmähoitona.

Hoidon jälkeen keskustellaan ja opetan EFT-menetelmän, jota voi käyttää ns. kotimenetelmänä erilaisten ongelmien hoitamiseen, olivat ne tunneongelmia tai muita haasteita.

 

Osoite ja ilmoittautumistiedot

Tapahtuma järjestetään ke 13.9.2023, Studio SunSydämen tiloissa Hyvinkäällä, klo 18-20:30.

Osallistumismaksu 40e (sisältää teetarjoilun).

Osoite: Viertolankatu 25, LH2, 05800 Hyvinkää.

(Sisäänkäynti kadun varressa, vasemmanpuoleinen liikehuoneisto. Lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa kadun varressa.)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi sähköpostitse osoitteesta: info@jenniturku.com, tai tekstiviestitse numerosta 040 537 8950 / Jenni Turku.

 

*****

Läheisriippuvuus

Yleensä ihmissuhdeongelmien keskiössä on yhden tai useamman osapuolen läheisriippuvuus. Läheisriippuvuus ei tarkoita sitä, että on pakko olla koko ajan jonkun toisen ihmisen seurassa. Käsite on paljon laajempi. Kiteytetysti läheisriippuvuudessa on kyse siitä, että toisten ihmisten mielipiteet ja tunteet ovat liian tärkeässä osassa niin, että et uskalla enää ilmaista omia tunteitasi ja toiveitasi vapaasti. On pakko koko ajan miettiä, mitä muut minusta ajattelevat – se vie todella paljon energiaa pitkällä tähtäimellä. Voi myös olla, että muut oikeasti suuttuvat tai reagoivat negatiivisesti siihen, jos ilmaiset itseäsi vapaasti.

Läheisriippuvuudella on aina juuret menneisyydessä. Käytännössä juurisyitä ovat eri asteiset tunnekivut ja traumat, jotka liittyvät vuorovaikutukseesi muiden ihmisten kanssa. Et ehkä tullut lapsena kuulluksi ja hyväksytyiksi sellaisena, kuin olet. Ehkä vanhempasi yrittivät hienovaraisesti tai ei-niin-hienovaraisesti ohjata sinua haluamaansa suuntaan, pois omasta itsestäsi. Tämä aiheuttaa aina paljon stressiä lapselle/nuorelle ja myöhemmin se stressi on täysin alitajuista. Et enää muista mistä hankala olo johtuu.

Joskus juurisyinä olevat traumat tulevat edellisistä elämistämme tai ns. taakkasiirtymänä omasta suvustamme, jopa monen sukupolven takaa.

Kun taustalla olevat tunnekivut ja traumat puretaan pois, oma minuus vahvistuu terveellä tavalla, jolloin kaikenlaiset kommunikaatiohäiriöt ja muut ongelmat ihmissuhteissa lähtevät pikkuhiljaa helpottamaan.

Omia kipukohtia parantamalla omat tarpeet ja toiveet selkiintyvät ja silloin tulee selvemmin esille, jos olet yrittänyt liian läheistä suhdetta sellaisen ihmisen kanssa, jonka kanssa ette ole yhteen sopivia.

Ilta sisältää meditatiivisen ryhmähoidon (traumahoito), jossa puretaan juuri sinun ihmissuhteitasi eniten haittaavia juurisyitä. Purkaminen tapahtuu tietoista mieltä syvemmällä tasolla, niin että juurisyyt parannetaan aina alitajunnasta ja solutasolta sekä energiakentästä saakka.

Sinun ei tarvitse etukäteen tietää, mistä haasteesi johtuvat – useimmiten juurisyyt ovatkin tietoiselta mieleltä piilossa. Sinun ei myöskään tarvitse osata mitään ennakkoon.

 

 

*****

Kokemus traumojen purkamishoidosta

Jos minun pitäisi valita yksi asia, joka on auttanut minua elämässäni eniten, se on tehokas traumojen purkamismenetelmä.

Sen avulla olen uudistanut kaikki ihmissuhteeni. Vietän elämääni nykyään sellaisten ihmisten kanssa, joita ei haittaa, jos en ole aina samaa mieltä kuin he. Heitä ei haittaa, jos kerron omista tarpeistani, vaan päinvastoin he haluavat, että kerron niistä. He eivät halua muovata minusta mieleistään, vaan tahtovat tutustua aitoon minuun.

Olen myös vihdoinkin löytänyt todellisen minäni. Ja se on lahja, jonka tahtoisin jakaa ihan joka ikiselle ihmiselle, myös Sinulle <3

 

 

Olet lämpimästi tervetullut tapahtumaan! Ota myös ystäväsi mukaan!

Kesäterveisin,

Jenni Turku­­

Traumahoitaja, Energiahoitaja, Klassinen homeopaatti

 

*****

LISÄTIETOA JENNISTÄ:

Jennin nettisivut

Jennin fb-sivut

Sähköinen ajanvaraus yksilöhoitoihin

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x
Onko sinulla ongelmia vastaanottaa Runsautta? Jos manifestointisi ei toimi kovin hyvin, vielä ehdit osallistua
”Runsaus Sydämen Polulla” – runsauskurssille.

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.