Subliminal-meditaatiot, 2 yleistä virheluuloa

Subliminal-meditaatiot ovat helppo ja tehokas tapa muuttaa alitajuisia ajatuksiasi positiivisemmiksi. Niihin liittyy kuitenkin joitain yleisiä virheluuloja. Lue täältä lisää, mitä virheluulot ovat!
subliminal-meditaatiot

Subliminal-meditaatiot, mitä ne ovat?

Aika harvalle subliminal-meditaatiot ovat tuttu termi. Kyseessä on sellainen kuunneltava meditaatio, joka muokkaa alitajuisia uskomuksiasi tehokkaammin, kuin muut kuunneltavat meditaatiot. Meditaatiossa käytetään hyödyksi positiivisia affirmaatioita. Normaalisti kuulet nauhoitteelta affirmaatiot, mutta subliminal-meditaatiot on tehty niin, että puhetta on muokattu niin, että et kuule sitä ollenkaan. Se on joko piilotettu musiikin alle tai sen taajuutta on muutettu, jolloin tietoinen mieli ei kuule sitä. Alitajuntasi kuitenkin kuulee ja ymmärtää affirmaatiot. Tästä on se hyöty, että koska tietoinen mielesi ei kuule affirmaatioita, se ei voi vastustaa niitä. Silloin affirmaatiot siirtyvät tehokkaammin alitajuntaasi.

Affirmaatioina käytetään mm. lauseita, jotka muuttavat omaa ajatteluasi itsestäsi positiivisempaan suuntaan. Esim. ”Rakastan itseäni sellaisena kuin olen. Hyväksyn kaikki piirteeni ja tunteeni”. Kun rakkaus itseäsi kohtaan lisääntyy, voit olla varma, että avaudut myös vastaanottamaan rakkautta ulkomaailmasta. Tällä tavoin on viisasta vetää puoleensa mm. parisuhde. Ei hakemalla oman itsensä ulkopuolelta rakkautta, joka itseltä puuttuu, vaan ensin voimistamalla omaa sisäistä rakkautta itseään kohtaan – sen jälkeen universumi tuo sinulle jonkun, joka myös heijastaa omaa rakkauttasi sinulle takaisin.

Subliminal-meditaatiot, mitä niillä voi tehdä?

Subliminal-meditaatiot ovat yksi työkalu, jolla voit muokata omaa sisäistä ajattelumaailmaasi positiivisemmaksi. Niitä voit käyttää mm:

  • Rakkauden löytämiseen
  • Menestymiseen
  • Raha-ongelmiin
  • Kaikenlaisen Runsauden manifestointiin
  • Itsetunto-ongelmiin
  • Onnellisuuden lisäämiseksi
  • Suorituksiin, urheilu / opiskelu
  • Positiiviseen ajatteluun
  • Addiktioiden lopettamiseen (tupakka / ruoka / …)
  • Laihdutuksen tukena

Idea on, että kun oma sisäinen ajattelusi muuttuu positiivisemmaksi, se vaikuttaa sinuun monella tavalla. Ensinnäkin se muuttaa värähtelyäsi, jolloin ulkomaailma alkaa tuoda luoksesi uudenlaisia ihmisiä ja mahdollisuuksia. Tiedän esim. ihmisiä, jotka ovat vuosikausia olleet deittiapeissa, mutta eivät ole löytäneet ketään treffeille, vaikka miten olisivat yrittäneet keskustella yms. Ja kun heidän omaa sisäistä maailmaansa on muutettu suotuisammaksi rakkaudelle esim. kipeiden rakkauteen liittyvien traumojen ja rajoittavien uskomuksien purkamisella, sen jälkeen rakkautta on alkanut löytyä.

Kun sisäinen ajattelusi muuttuu positiivisemmaksi, se myös vaikuttaa siihen, miten käyttäydyt; olet avoimempi, rennompi ja vetovoimaisempi muille ihmisille ja alat myös ottaa konkreettisia askelia kohti unelmiasi.

Subliminal-meditaatiot: 2 yleistä virheluuloa

Ihmisillä on monenlaisia virheellisiä uskomuksia subliminal-meditaatioista. Ne ovat tehokkaita, mutta

Virheluulo 1: niillä ei voi esim. väkisin manipuloida sitä, että alkaisit pitää asioista, jotka eivät oikeasti ole linjassa sydämesi ja sielusi toiveiden kanssa. Ei ainakaan sellaisilla meditaatioilla, joissa on yleisiä positiivisia affirmaatioita, ei siis kohdistettu tiettyyn henkilöön, tiettyyn työpaikkaan, jne.

Virheluulo 2: Niitä kuunnellessa tulee AINA HETI parempi olo. Usein subliminal-meditaatiot tekevät sen, että sinulle alkaa vain tulla parempi olo heti ja asiat alkavat rullata ulkomaailmassa kivasti. Mutta aina näin ei käy. Alussa niitä kuunnellessa voi itse asiassa tulla esim. kipeitä tunteita, kuten surua, vihaa, pelkoa, jne. Se on vain ja ainoastaan hyvä asia ja vie sinua eteenpäin! Mistä silloin on kyse? Kyse on vanhojen traumojen puhdistumisesta.

Voit syventyä aiheeseen lisää alla olevan videon avulla.

Myynnissä olevat subliminal-meditaatiot löydät täältä. (Lisää meditaatioita tulossa piakkoin!)
Vapaudu arvottomuudesta, syyllisyydestä ja häpeästä / kehityksellisestä traumasta, lisätietoa täältä.
Vapaudu läheisriippuvuudesta, lisätietoa täältä.
Kotisivut, tietoa valmennuksista (Rakkausvalmennus ja Traumanpurkuvalmennus) sekä hoidoista.

Jaa somessa

3.7 3 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x
Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi