Manifestointi – Manifestoi Rahaa / Ilmainen Subliminal-meditaatio

Subliminal-meditaatio on tehokas työkalu alitajunnan muokkaamiseen. Sen avulla voit muuttaa alitajuisia ajatuksiasi positiivisemmiksi, jolloin vetovoiman laki alkaa toimittaa sinulle positiivisempia kokemuksia elämässä ja manifestointi alkaa toimia. Testaa tästä ilmainen subliminal-meditaatio ja manifestoi rahaa.
manifestointi

Manifestointi – Vetovoiman laki

Vetovoiman laki puhuttaa paljon henkisissä piireissä. Mutta mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa, että sitä mitä olet, vedät myös puoleesi. Jos olet täynnä rakkautta ja uskot ansaitsevasi hyvää, maailma toimittaa sinulle hyviä asioita: lisää rakkautta, ihania ystäviä, parisuhteen ja vaurautta. Ihmiset kohtelevat sinua rakastavasti. Asiat tuntuvat sujuvan helposti ja esteettömästi. Elämä kantaa, vauraus tulee luoksesi. Mutta jos olet täynnä vihaa ja katkeruutta, sitä saat osaksesi myös muilta. ”Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa” – vanha viisaus. Usein ei ole vaikea havaita asian paikkansapitävyyttä.

Manifestointi, eli luominen

Me luomme jatkuvasti elämäämme ajatuksillamme ja tunteillamme. Ajatuksemme ja tunteemme vaikuttaa siihen, miten käyttäydymme, mitä ja miten sanomme sekä myös siihen, mitä edes yritämme – tavoittelemmeko unelmiamme vai jäämmekö paikoillemme, koska emme edes usko, että onnistumme. Usein tietoista luomista kutsutaan termillä ”manifestointi”. Mutta vaikka et ikinä tietoisesti manifestoisi mitään, luot silti koko ajan omaa elämääsi ja maailmaasi – teet sen tiedostamattasi.

Ajatuksemme ja tunteemme sekä kokonaisenergiamme vaikuttaa myös energeettisellä tasolla siihen, millaisia tilaisuuksia elämässä kohtaamme ja mitä emme.

Manifestointi ja positiivinen ajattelu

Jos sinulla on paljon negatiivisia ajatuksia ja uskomuksia tietystä aiheesta, kokemuksesi elämässä on siis todennäköisesti negatiivinen kyseisen aiheen osalta.

Moni, joka on hoksannut omien tunteiden ja ajatusten vaikutuksen todellisuuteensa, on alkanut kiinnittää huomiota siihen, että yrittää ajatella positiivisesti. Ja yleensä positiivinen ajattelu kohentaakin oloa alussa, mutta valitettavasti se ei vie pitkälle, eikä ratko kipeimpiä hankaluuksia elämässä. Tämä johtuu siitä, että tietoinen ajattelu on vain murto-osa kaikista ajatuksista, joita meillä on. On olemassa erilaisia arvioita siitä, miten monta ajatusta ihminen ajattelee päivässä. Lukema vaihtelee ainakin 10 000 – 50 000 ajatuksen välillä. Eli suurin osa ajatuksistamme on alitajuisia, emme ole niistä tietoisia. Ne ajatukset, jotka tihkuvat tietoiseen mieleemme, ovat vain jäävuoren huippu. Ne kyllä kertovat siitä, millaista materiaalia alitajuntamme on pullollaan, jos osaat kuunnella niitä tarkkaavaisesti. Manifestointi ei toimi silloin, kun sinulla on liikaa alitajuisia negatiivisia ajatuksia ja uskomuksia.

Miten lapsuuden kehityksellinen trauma haittaa manifestointia

Alitajuiset ajatuksemme ja uskomuksemme muodostuvat jo pienenä lapsena, sen mukaan millaisessa ympäristössä kasvamme. Tai pikemminkin miten koemme ympäristön, jossa kasvamme. Jos koit lapsena, että sait riittävästi tukea, turvaa ja rakkautta, silloin luotat itseesi, elämään ja muihin ihmisiin. Jos fyysiset ja emotionaaliset tarpeesi tulivat täytetyiksi, sinulla on hyvä perusluottamus siihen, että elämä kantaa sekä paljon positiivisia uskomuksia itsestäsi, muista ihmisistä ja elämästä ylipäätään.

Hyvin usein ihmiset kuvittelevat, että heillä oli ”hyvä lapsuus”, vain jos ruokaa oli riittävästi tai kodissa ei ollut väkivaltaa. Mutta meillä kaikilla on paljon enemmän tarpeita ja niistä tärkeimpiä ovat tunnetason tarpeet. Jos tunneilmapiiri kodissa ei ole ollut riittävän hyvä, se traumatisoi voimakkaasti. Koitko, että lapsuuden kodissasi oli rento ilmapiiri, jossa sait ilmaista vapaasti itseäsi ja tulit aina kohdatuksi ja hyväksytyksi kaikkien tunteidesi kanssa? Myös vihan ja surun tunteiden kanssa? Jos kodin tunneilmapiirissä oli puutteita, varsinkin äidin ja lapsen välillä, se johtaa usein ns. lapsuuden kehitykselliseen traumaan. Kehitykselliselle traumalle tyypillistä on, että ihminen ei aikuisena koe olevansa riittävä ja tarpeeksi hyvä ansaitsemaan hyviä asioita, kuten vaurautta ja rakkautta. Kehityksellinen trauma johtaa perustavanlaatuiseen arvottomuuden tunteeseen, joka voi olla todella tiukasti piilossa ja ihminen luulee arvostavansa itseä. Mutta syvällä sisimmässä itsessä on osa, joka kokee olevansa arvoton.

Kehityksellinen trauma ei ole harvinaista, vaan käytännössä melkein jokainen meistä kantaa kehityksellisen trauman jälkiä aikuisena. Todennäköisesti se näkyy vaikeutena ihmissuhteissa ja parisuhteissa, mutta yksi yleinen kehityksellisen trauman ilmenemistapa on myös, että ihmisellä on vaikeus ansaita elantoaan. Kehityksellisen trauman parantamisesta voit lukea lisää täältä.

Miten muutetaan alitajuisia ajatuksia ja uskomuksia?

Koska alitajuiset ajatukset ja uskomukset ohjaavat elämäämme vahvasti, sinun täytyy muuttaa alitajuisia ajatuksiasi jos tahdot muuttaa elämääsi. Positiivinen ajattelu ei riitä.

Lähes aina negatiivisiin alitajuisiin ajatuksiin liittyy tunnetraumoja ja siksi tunnetraumojen vapauttaminen purkaa traumojen lisäksi myös negatiivisia ajatuksia ja uskomuksia syvältä.

Voit muuttaa alitajuisia ajatuksiasi positiivisemmiksi myös meditoimalla. Meditointityylejä on monenlaisia, mutta yksi tehokas ja helppo tapa on subliminal-meditaatio. Se on positiivisia affirmaatioita sisältävä meditaatio, jota voit kuunnella koska tahansa. Se eroaa tavallisesta affirmaatiomeditaatiosta siten, että affirmaatiot on piilotettu tietoiselta mieleltäsi. Puheen sisältävä ääniraita on muokattu niin, että et kuule puhetta, mutta silti alitajuntasi rekisteröi ja ymmärtää sen. Positiiviset affirmaatiot saadaan siten tehokkaammin alitajuntaasi uusiksi uskomuksiksi, koska tietoinen mielesi ei voi vastustaa niitä.

Subliminal-meditaatioita voi käyttää mm.

 • Rakkauden löytymiseen
 • Menestymiseen
 • Raha-ongelmiin
 • Kaikenlaisen Runsauden manifestointiin
 • Itsetunto-ongelmiin
 • Onnellisuuteen
 • Suorituksiin, urheilu / opiskelu
 • Positiiviseen ajatteluun
 • Addiktioiden lopettamiseen (tupakka / ruoka / …)
 • Laihdutuksen tukena
 • jne.

Alta löydät videon, jossa on ilmainen subliminal-meditaatio. Se auttaa sinua manifestoimaan lisää rahaa. Kuuntele meditaatiota 1-2 krt päivässä, vähintään 1-3 kk ajan ja havainnoi niitä muutoksia, joita elämässäsi alkaa tapahtua! Huomaat alitajuisten uskomuksiesi muuttumisen positiivisemmiksi siitä, että ensin rahahuolesi alkavat vähentyä ja luottamuksesi lisääntyä. Voit alkaa saada rahaa tai ilmaisia lahjoja tai tosi hyviä tarjouksia. Myös isojen rahasummien saaminen on mahdollista. Vain taivas on rajana. Huomaat, että manifestointi sujuu koko ajan paremmin ilman, että teet mitään.

Video: Manifestoi rahaa.

HUOM! Jos sinulla on paljon traumoja rahaan ja vaurauteen liittyen, meditaation kuunteleminen voi nostaa ensin traumaenergiaa pinnalle kehostasi ja mielestäsi. Sinulle voi tulla negatiivisia tunteita, kuten surua, vihaa ja pelkoa, tai erilaisia kehotuntemuksia, kuten jännitystä ja painetta. Se on ohimenevä vaihe, joka kuuluu asiaan. Voit jatkaa meditaation kuuntelua ja luottaa siihen, että alitajuiset uskomuksesi muuttuvat suotuisaan suuntaan.

Lisää subliminal-meditaatioita löydät täältä

Joskus subliminal-meditaatio yksin ei riitä, vaan sinun tarvitsee sen lisäksi myös vapauttaa tunnetraumojasi, jotta manifestointi alkaa toimia. Uutiskirjelistalleni liittyessäsi saat heti 2 ilmaista tunneharjoitusta käyttöösi.

Jaa somessa

1 1 äänestä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x
Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi