Traumanpurkuvalmennus

Onko sinulla elämässäsi toistuvia ongelmia, joissa et pääse eteenpäin, vaikka mitä tekisit? Voi olla, että olet koittanut tehdä asioita eri tavalla, kuin ennen, mutta lopputulokset eivät ole muuttuneet paljon. Olet ehkä jopa yrittänyt muuttaa asennettasi, ”ajatella positiivisesti”, mutta sekään ei toimi.

Jos kaipaat yksilöllistä apua juuri sinun tilanteeseesi ja jos olet valmis suureen sisäiseen muutokseen, silloin yksilöllinen valmennus voi olla ratkaisu ongelmiisi.

Käyttämäni menetelmät perustuvat alitajuisten traumojen ja rajoittavien uskomuksien purkamiseen – sitä kautta saat voimasi takaisin ja selkeyttä valintoihisi. Sekä rohkeutta ottaa askelia elämässäsi eteen päin. Alat myös energeettisesti vetää puoleesi unelmiasi.

Minulla on syvällistä kokemusta myös narsismin uhrien auttamisesta.

Jos kaipaat apua erityisesti parisuhdehaasteissa, katso täältä lisätietoja Rakkausvalmennuksesta. 

Traumanpurkuvalmennus sopi siinulle jos:

 • Tunnet olevasi jumissa jossakin elämäntilanteessa, etkä tiedä miten päästä eteenpäin
 • Kärsit erilaisista peloista ja huolista
 • Rajoittavat uskomukset kaventavat elämääsi
 • Vanhat traumat haittaavat elämääsi edelleen
 • Sinulla on/on ollut  narsistisia ihmisiä elämässäsi ja koet edelleen epäluottamusta itseesi ja muihin ihmisiin

*****

 • Olet valmis kyseenalaistamaan uskomuksesi itsestäsi ja siitä, mikä on mahdollista
 • Olet valmis syvälliseen muutokseen ja vapautumaan traumoistasi
 • Olet valmis kohtaamaan tukahdutettuja tunteitasi

Valmennuksen avulla mm:

 • Vapaudut aiempien kivuliaiden kokemuksiesi muistoista ja traumoista – syvällisesti alitajunnan ja solujesi tasolla
 • Luovut vanhasta kaunasta ja katkeruudesta
 • Rajasi ja sisäinen turvan tunteesi vahvistuvat
 • Opit rakastamaan ja hyväksymään itsesi täydellisesti
 • Yhteys omaan sisäiseen ohjaukseesi vahvistuu
 • Saat lisää rohkeutta ja alat automaattisesti tehdä päätöksiä, jotka vievät sinua kohti unelmiesi elämää
Jenni Turku

Jenni Turku

Valmentajasi

Moi, olen Jenni –SoulFreedom Healing-traumahoitaja, energiahoitaja ja homeopaatti.

Vuosia sitten olin jumissa parisuhteessa, joka alkoi salamarakastumisena ja vuosisadan rakkaustarinana, mutta pikkuhiljaa aloin tuntea oloni todella huonoksi.

Vaikka meillä ei alussa riidelty usein, minulla oli silti toistuvasti olo, että minua ei ymmärretä eikä arvosteta. Koin, että en tule nähdyksi ja kohdatuksi siten, kuin olisin halunnut. Kun yritin puhua tunteistani enemmän, riitojakin oli enemmän ja vaikka riidat olisi selvitetty, minulle jäi silti paha olo. Tunsin olevani ihan yksin. 

Mikään, mitä yritin tehdä ei auttanut pitkäkestoisesti (koitin muuttaa miestäni, muuttaa itseäni, ymmärtää enemmän, lopulta myös vaatia enemmän, mutta koska en saanut mitä tarvitsin, yritin vaatia vähemmän ja hyväksyä enemmän … ). Pattitilanne, jossa voin toistuvasti huonosti, mutta päätöksistäni huolimatta en pystynyt eroamaankaan – silloin aina iski pelko yksin jäämisestä ja muistin hyvät hetket. Olin epätoivoinen.

En ymmärtänyt, miksi olin tässä tilanteessa, koska kaiken lisäksi olin ”henkisesti herännyt” ja minulla oli mielestäni ihan hyvät ihmissuhdetaidot.

Vasta vuosia myöhemmin, kun kun tulin tietoiseksi omista menneisyyden taakoistani, siitä miten ne vaikuttavat elämääni ja valintoihini, ja kun opin, miten voin purkaa vanhat traumani (erityisesti hylätyksi tulemisen trauman) sekä päästää irti alitajuisista, rajoittavista uskomuksistani, kaikki elämässäni muuttui. Asiat alkoivat yhtäkkiä edetä luonnollisesti, erosin miehestäni (riitely loppui, mutta emme olleet yhteensopivat), muutin toiselle paikkakunnalle ja aloin elää uutta, vapaampaa elämääni. 

Parisuhdesotkut oli selvitetty, mutta ymmärsin olevani läheisriippuvainen, mikä tarkoitti sitä, että en uskaltanut kertoa avoimesti ajatuksistani ja tunteistani, varsinkaan negatiivisista tunteistani, läheisilleni. Pelkäsin, että minulle suututaan ja minut hylätään. Mitä enemmän aloin karistaa vanhoja pelkojani, sitä avoimemmin aloin puhua ja sitä parempi minulla oli olla. Vanhat, toimimattomat ystävyyssuhteeni alkoivat hajota yksitellen, mikä oli silloin minulle kauhistus, mutta pikkuhiljaa tilalle tuli uusia ja paljon parempia. 

Työasiani eivät olleet silloin hyvin. Olin työpaikassa isossa firmassa, jonka arvot eivät selvästi olleet yhteensopivia omien arvojeni kanssa. En myöskään nauttinut työstäni. Sovelsin oppimiani menetelmiä myös elämäni tähän osa-alueeseen, kuorin pois pelkojani, rajoittavia uskomuksiani ja niiden taustalla olleita vanhoja traumoja ja muutosta alkoi tapahtua. Ensin olosuhteet työpaikalla paranivat, mm. työnkuvani vaihtui ja hankala pomo lähti pois ko. firmasta. Lopulta olin kuitenkin valmis lähtemään palkkatyöstäni kokonaan pois ja hyppäsin oravanpyörästä, suoraan tyhjän päälle yrittäjäksi. Aloin tehdä hoitotyötä ja käyttää hyväksi havaitsemiani menetelmiä myös asiakkailleni, olipa heidän haasteensa ihmissuhteissa, omassa itsetunnossa, raha-asioissa tai kivuliaissa menneisyyden muistoissa.

Olen joutunut myös pari kertaa toipumaan narsistisista ihmissuhteista. Nämä suhteet ovat olleet erittäin satuttavia ja usein ne sairastuttavat sekä fyysisesti että psyykkisesti. Tärkeintä on löytää oma itsensä ja oma voimansa sekä saada tarpeeksi sisäistä turvaa, että ko. suhteista pystyy irtaantumaan. On myös tärkeää purkaa energeettiset ja alitajuiset kiinnikkeet, jotka saavat alunperinkään kiinnostumaan narsistisista ihmisistä ja jäämään heidän lähelleen – jotta elämääsi pääsee jatkossa uudenlaisia ihmisiä ja tilaisuuksia.

Valmennus

SoulFreedom Healing

Henkilökohtaisessa valmennuksessa käytän pääasiassa SoulFreedom Healing – hoitoa. Se parantaa vanhat haavasi lempeästi ja vahvistaa yhteyttä omaan sisäiseen ohjaukseesi. Hoito parantaa traumasi syvällisesti, solutasolta ja alitajunnan tasolta saakka. Sisäinen turvan tunteesi voimistuu, kun hermostostasi vapautetaan siellä pitkään ollutta alitajuista jännitystä ja pelkoa. Pystyt kohtaamaan ihmisiä ja tilanteita rohkeammin ja rennommin. Hoidolla voidaan parantaa myös suvustasi peräisin olevaa taakkasiirtymää.

Hoidon avulla tulet tietoiseksi myös niistä rajoittavista uskomuksista, jotka pitävät sinua jumissa elämäntilanteessasi, ja opit purkamaan niitä. 

Kun vanhat taakat vapautuvat kehostasi ja alitajunnastasi, hyvinvointisi lisääntyy kaikilla tasoilla. Sinusta tulee vahva, pystyt muodostamaan terveet rajat itsellesi, kommunikointisi paranee ja elämääsi tulee selkeys. Tässä uudessa rennommassa tilassa alat vetää puoleesi entistä rakkaudellisempia ihmisiä ja kohtaamisia.

SoulFreedom Healing – hoito:

 • Vapauttaa tunnetraumoja ja tunnelukkoja syvällisesti
 • Toimii alitajunnan ja kehon tasolla
 • Muokkaa rajoittavat uskomuksesi sinua tukeviksi uskomuksiksi
 • Vahvistaa rajojasi
 • Voimistaa sisäistä turvan tunnettasi
 • Lisää rakkautta itseäsi kohtaan
 • Auttaa sinut omaan voimaasi

Valmennuksessa saat

 • Tapaamiset 2 krt / kk, joko Hyvinkäällä tai etänä zoomin kautta.
 • SoulFreedom Healing – hoitoa
 • Tallenne tapaamisista (etätapaamisista zoom-tallenne / lähitapaamisen voit nauhoittaa puhelimellasi)
 • Hoitoäänite, jonka avulla voit tehdä hoitoa itsenäisesti valmennuksen loputtua – opit siis hoitamaan itse itseäsi!
 • EFT-menetelmä + yksinkertaiset kotiharjoitteet
 • Erillisen valitsemasi meditaation (äänitallenne)

Mitä asiakkaani sanovat SoulFreedom Healing – hoidosta

” Elämääni on tullut uusia ihmisiä ja tilaisuuksia.”

”Ihmissuhteeni ovat syventyneet”

”Itsetuntoni nousi.”

”Henkilökohtaiset rajat vahvistuivat.”

”Arkuus ilmaista omia ajatuksia väheni.”

”Vaikeiden asioiden kohtaaminen ei enää pelota.”

Valmennus on vaikuttanut elämääni suuresti. Jo 3 kk jälkeen huomattava muutos rajojen suhteen. Elämääni on tullut uusia ihmisiä ja uusia tilaisuuksia. Aikaisempien ihmisten suhteen tunnistan energian joka ei enää resonoi minun uuden energian kanssa. Suosittelen lämpimästi tällaista valmennusta henkilöille jotka eivät ole normaalista psykoterapiasta saaneet apua.
Pirjo H.
Suosittelen lämpimästi Jennin (SoulFreedom Healing-) hoitoa🙏❤️ Tulet kuuluksi ja nähdyksi🙏❤️🙏❤️ Olo sen jälkeen paljon kevyempi
Lana
Jennin lempeässä ohjauksessa uskalsin tuoda esiin asioita, joista en ole kenellekään muulle hoitajalle puhunut. Hoidettiin lapsuuden traumoja ja kohtasin sisäisen lapseni. Vaikka kohtaamani asiat olivat pelottavia, niin luotin koko ajan, että kaikki menee hoidossa hyvin. Jennillä on rauhallinen, asiakasta kuuleva ja osallistava ote työhön. Suosittelen Jennin hoitoja kaikille <3
Anna 26v
Otin 1 kk sitten käyttöön Jennin hoitomenetelmän. Putsasin oman lapsuuden ja nuoruuden aikaisia traumojani ja tunsin muutoksen välittömästi. Pikkuhiljaa huomasin, että itsetunto nousi, omat henkilökohtaiset rajat vahvistuivat ja arkuus ilmaista omia ajatuksia vähentyi. Koin että pääsin lähemmäksi itseäni. Olo on nykyisin kevyempi eikä vaikeiden asioiden kohtaaminen pelota. Aion ehdottomasti käyttää Jennin menetelmää jatkossakin ja suosittelen myös henkilökohtaista ohjausta! Ei kannata jäädä menneisyyden vangiksi vaan ottaa asiat käsittelyyn! Jennin menetelmä on selkeä ja tehokas.
Annika, 46v
On ollut huikeaa oppia pääsemään omaan alitajuntaan ja ymmärtämään asioiden juurisyitä. On ollut todella vapauttavaa päästää irti menneisyyden taakoista, rajoittavista uskomuksista ja huonoista käytösmalleista ja tilalle on tullut iloa, keveyttä ja rakkautta. Kun ymmärrän itseäni, pystyn myös ymmärtämään muita paremmin. Koen olevani nyt parempi työssäni, parempi äiti ja ylipäätään ihmissuhteeni ovat syventyneet. Ja on ihanaa, että kehitys jatkuu koko ajan. Traumojen vapauttaminen on osa elämääni. 

Hanna-Mari, 36v
Hyvinkää

Sinun ei tarvitse jäädä enää yksin ongelmiesi kanssa.

Jos ongelmiesi analysointi ja puhuminen eivät ole auttaneet sinua, on aika aloittaa syvällisempi työskentely itsesi kanssa.

Korkein toiveeni on kulkea kanssasi ja auttaa sinutkin läpi muutoksen, jonka avulla voit alkaa elää sitä elämää, josta olet haaveillut.

Valmennukseen on rajoitettu määrä paikkoja. Alla olevasta painikkeesta pääset täyttämään hakemuslomakkeen. HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.

SoulFreedom Healing

Ota ensimmäinen askel kohti parempaa tulevaisuutta ja hae valmennukseen nyt

Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi