Energiahoito

Mitä energiahoito on

Energiahoidossa välitän käsieni kautta tai etänä parantavaa energiaa. Hoidossa voimistan hoidettavan omaa yhteyttä hänen luojalähteeseensä ja puran pois ylimääräisiä implantteja ja taajuuksia, jotka pyrkivät vaikuttamaan hoidettavan vapaaseen tahtoon. Hoidon aikana saan erilaisia mielikuvia ja tuntemuksia, jotka voivat olla peräisin mm. hoidettavan energiakentästä, kehon tilanteesta, nykyisestä elämästä, aiemmista elämistä, tai purkamattomista traumoista. Käytän hoidoissa omaa valoani, en hoidettavan tai itseni ulkopuolisia entiteettejä.

Mitä hyötyä energiahoidosta on

Energiahoidosta voi olla hyötyä erilaisiin fyysisiin -, tunne- ja mentaalitason vaivoihin. Energiahoito on myös ennaltaehkäisevää, koska sillä voidaan korjata hoidettavan energiakenttää jo ennen kun vaivat ovat edenneet fyysiselle tasolle. Hoidettavan energiakenttää voidaan myös puhdistaa erilaisista epätoivotuista energiataajuuksista ja hoito vahvistaa hoidettavan yhteyttä hänen omaan luojalähteeseensä. Energiahoito on rentouttavaa, joten sillä voi myös ylläpitää omaa hyvinvointia tai sitä voi käyttää apuna stressin lievittämiseen.

Kenelle energiahoito sopii

Energiahoito on turvallista ja sillä voi hoitaa aikuisia ja lapsia sekä myös eläimiä. Myös erilaisia paikkoja ja rakennuksia voidaan puhdistaa energiahoidolla. Hoitamiseen tarvitaan aina aikuiselta ihmiseltä lupa – pieniä lapsia voi hoitaa vanhemman luvalla ja lemmikkieläimiä omistajan luvalla.

Hoidon kulku

Energiahoito voidaan tehdä etänä tai lähihoitona Hyvinkäällä. Lähihoidossa välitän hoitavaa energiaa käsieni kautta joko koskettaen asiakasta tai ilman kosketusta. Etähoidossa hoidettava voi halutessaan olla videoyhteyden kautta mukana hoitotilanteessa tai sitten hoito voidaan toteuttaa siten, että teen ensin hoidon yksin ja asiakkaan kanssa käydään yhdessä läpi hoidossa esilletulleet asiat sähköpostitse, puhelimitse tai videopuhelulla.

Hoidettava voi halutessaan vain rentoutua joko istuen tai makuuasennossa ja ottaa energiaa vastaan. Voin myös asiakkaan halutessa osallistaa häntä enemmän ja opettaa häntä katsomaan ja parantamaan omalla valollaan itseään.

Varaa aika

Varaa aika energiahoitoon.

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.