Klassinen homeopatia

Yleistä homeopatiasta

Homeopatian ”keksijä” oli saksalainen lääkäri Samuel Hahnemann (1755 – 1843), joka turhautui lääketieteen keinoihin hoitaa sairauksia. Monet sen aikaisista lääkkeistä olivat haitallisia, jopa myrkyllisiä, joten Hahnemann alkoi tutkia, voisiko lääkkeitä laimentaa ja samalla säilyttää niiden parantavat ominaisuudet. Homeopaattiset lääkeaineet on laimennettu ja potensoitu niin, että alkuperäisen aineen molekyylit ovat käytännössä jo kadonneet. Silti teho lääkeaineessa on kasvanut. Homeopaattinen lääkeaine vahvistaa ihmisen omaa elinvoimaa ja antaa näin sykäyksen keholle parantaa itse itsensä.

Homeopatian perusperiaate on ”Similia similibus curentuur”, eli samankaltainen parantaa samankaltaisen. Jo Hippokrates (460 – 377 eaa) tunsi tämän samankaltaisuuden periaatteen. Se tarkoittaa käytännössä, että homeopaattinen valmiste tehoaa sairaassa ihmisessä sellaiseen oirekuvaan, jollaisen se aiheuttaa terveelle ihmiselle.

Homeopaattisia lääkeaineita valmistetaan mm. erilaisista kasveista, mineraaleista, eläimistä, jne. Lääkeaineita on tuhansia erilaisia. Homeopaattiset lääkeaineet ovat luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ja ne eivät sisällä haitallisia aineita. Suomessa homeopaattiset lääkeaineet ovat Fimean rekisteröimiä. Homeopaattisia lääkeaineita ei koskaan testata eläinkokein, vaan vapaaehtoisilla ihmisillä.

Homeopaattinen hoito

Homeopaatin vastaanotolla kartoitetaan haastattelemalla asiakkaan oirekuva kokonaisvaltaisesti. Vastaanoton jälkeen etsin asiakkaalle sopivan lääkeaineen lihastestin avulla, menemällä testaamisen ajaksi asiakkaan energiakenttään. Itse lääkeaine ei sisälly hoidon hintaan, vaan asiakas voi joko ostaa lääkeaineen tai sitten hän voi itse valmistaa sen antamillani ohjeilla. Lääkeaineita voi ostaa esim. suomalaisesta Pur-kaupasta.

Homeopaattinen hoito sopii kaikenikäisille ihmisille vauvasta vaariin sekä myös eläimille. Hoito voidaan toteuttaa etänä videopuhelun välityksellä. 

Akuuttivaivojen hoito

Akuuttivaivojen tapauksessa (esim. flunssat, vatsataudit, haaverit, nyrjähdykset, mustelmat, ötököiden pistot, auringon polttamat, yms) lyhyt puhelu yleensä riittää tilanteen riittävään kartoitukseen ja seurantakäyntejä ei tarvita.

HUOM! Akuuttihoitoaikoja ei voi varata sähköisestä ajanvarauskalenterista! Jos tarvitset apua akuuttivaivoissa, jätä minulle tekstiviesti numeroon +358 40 537 8950 ja palaan asiaan mahdollisimman pian. Akuuttitilanteissa pyrin auttamaan jo saman päivän aikana.

Kroonisten vaivojen hoito

Kroonisissa vaivoissa säännöllinen hoito ja seuranta on tärkeää. Elimistölle täytyy antaa aikaa korjata itseään. Ensimmäisen vastaanoton jälkeen kannattaa varautua käymään seurannoissa n. 1-2 kk välein ja hoitoa kannattaa jatkaa niin kauan, kunnes haluttu hoitotulos on saavutettu. Jokaisella hoitokerralla käyn läpi kokonaisoirekuvan uudelleen, jotta kaikki muutokset terveydentilassa huomataan. Määritän myös oikean homeopaattisen lääkeaineen jokaisen seurannan jälkeen uudestaan. Homeopaattista lääkeainetta ei käytetä jatkuvasti, vaan sitä otetaan minimimäärä säännöllisesti – käytännössä jokaisen seurantakäynnin jälkeen. Annostus on aina yksilöllistä, mutta usein lyhyt kuuri tai jopa vain 1 annos riittää elinvoiman herättelyyn.

Jos asiakkaalla on lääkärin määräämiä lääkityksiä, hänen täytyy olla lääkäriinsä yhteydessä, jos lääkityksen määrää tarvitsee muuttaa tai vähentää. Homeopaatti ei koskaan ota kantaa lääkärin tai muun virallisen hoitohenkilökunnan määräämiin lääkityksiin.

Varaa aika

Klassinen homeopatia, 1. käynti

Varaa aika

Klassinen homeopatia, seurantakäynti

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.