Voit löytää rakkauden muokkaamalla alitajuntaasi subliminal-meditaatiolla

Joidenkin on yrityksistä huolimatta yllättävän vaikea löytää parisuhdetta, vaikka mitä tekisi. Joko ekat treffit eivät johda toisiin, tai alkavat suhteet kaatuvat aina, tai ei edes pääse treffeille asti koska ketään ei löydy. Se on todella turhauttavaa, koska tarve rakkaudelle ja kaipuu parisuhteeseen on useimpien syvin toive. Onko tällaisessa tilanteessa mitään tehtävissä? Onneksi on. Vaikka olisit kokenut vastaavia haasteita, sinäkin voit löytää rakkauden vielä. Lue eteenpäin.
voit löytää rakkauden

Miten voit löytää rakkauden, jos se on ollut aina vaikeaa?

Joillekin kumppanin löytyminen on melko helppoa. Olet varmaan huomannut, että joillekin se tapahtuu kuin itsestään. He alkavat deittailla, käyvät muutamilla treffeillä, ja ovatkin kohta jo parisuhteessa ja ensi vuonna vietetään juhannushäitä. Kaikki näyttää vain käyvän niin helposti. Yleensä nämä ihmiset nauttivat melko draamavapaista parisuhteista ja jos he joskus pitkän ajan kuluttua eroavat, niin heille ei tuota ongelmia löytää uutta kumppania. Jos sinä et ole yksi niistä ihmisistä, voit kokea olosi tosi turhautuneeksi välillä. Varsinkin, jos olet yrittänyt kaikkesi: liittynyt deittiappeihin, käynyt ulkona, alkanut harrastaa, jotta voisit löytää jonkun harrastuksen kautta, jne.

Mikä ihme siinä sitten mättää, kun tapaat vain vääriä ihmisiä koko ajan? Tai ehkä et tapaa ketään, ei vain löydy ketään tarpeeksi kiinnostavaa edes treffeille? Ehkä et edes usko enää, että voit löytää rakkauden. Toisin kuin ihmiset uskovat, deittiryhmissä ja -sovelluksissa olevat ihmiset eivät välttämättä ravaa alituiseen treffeillä. Joillekin voi tuottaa suuria ongelmia päästä edes yksille treffeille ikinä.

Vaikka sinä olisit yksi niistä, joille parisuhteen löytyminen tuottaa eeppisiä hankaluuksia, niin ei hätää. Kun ymmärrät syvemmin, mistä oikeasti on kyse ja hoidat sen ongelman, sinäkin voit löytää rakkauden.

Ajatuksesi luovat todellisuutesi

Ajatuksemme ja uskomuksemme luovat todellisuuttamme koko ajan. Ne vaikuttavat siihen, miten suhtaudumme itseemme ja muihin ihmisiin, mitä sanomme, mitä teemme ja miten käyttäydymme ylipäätään. Ja ne vaikuttavat suuresti siihen, miten helposti voit löytää rakkauden.

Kuvittele ihminen, joka luottaa itseensä ja muihin. Ja jolla on hyvä itsetunto, hän ajattelee itsestään ja muista positiivisia ajatuksia. Miten tällainen ihminen käyttäytyisi deittimaailmassa? Hän todennäköisesti tekisi hyvällä omatunnolla itsestään profiilin, olisi tyytyväinen valokuviinsa ja lähtisi uteliaasti ja luottavaisesti treffeille. Tietäen varsin hyvin, että on myös mahdollista saada pakit, tai ehkä treffikumppani ei olekaan tarpeeksi kiinnostava. Se ei luottavaista ihmistä haittaa, hän nauttii uusiin ihmisiin tutustumisesta ja ei menetä toivoaan. ”Jos tämän tyypin kanssa homma ei toimi, tulee jotain parempaa”. Hän voi odottaa rennosti ja luottaa siihen, että sopiva ihminen ilmaantuu ennen pitkää. Ja itse asiassa tällainen ihminen yleensä löytääkin kumppanin varsin pian.

Jos siis rakkauden löytäminen on sinulle vaikeaa, sinun täytyy kysyä itseltäsi:

Mitä ajattelet itsestäsi? Oletko mielestäsi tarpeeksi kaunis, hyvää seuraa, kaikin puolin sellainen ihana ihminen, jota kannattaa deittailla? Millainen itsetunto sinulla on?

Entä mitä ajattelet muista ihmisistä? Voiko muihin luottaa? Vai ovatko ”kaikki naiset” tai ”kaikki miehet” epäluotettavia? Kohtelevat huonosti? Pettävät? Ehkä et usko, että näin on, mutta …. huoli käy mielessäsi joskus.

Mitä ajattelet rakkaudesta ja parisuhteista? Et kai, että ”Rakkaus satuttaa”. ”Rakkaus ei kestä”. Et kai ajattele, että rakkaus vie sinulta jotain pois. Että et voi olla täysin oma itsesi, jos olet parisuhteessa. Uskotko ylipäätään, että voit löytää rakkauden? Vai uskotko, että rakkautta on todella vaikea löytää – silloin sitä on.

Alitajunnan merkitys

Olet ehkä kuullut alitajunnasta. Meillä kaikilla on tietoinen mieli, mutta myös alitajuinen mieli, joka on paljon mielenkiintoisempi silloin, kun rakkauden löytyminen on vaikeaa.

Ne ajatuksesi, joista olet tietoinen, ovat vain jäävuoren huippu. Suurin osa ajatuksistasi on tietoiselta mieleltäsi piilossa, alitajunnassa. Sen takia tietoisten ajatusten muokkaaminen, eli ns. pakotettu positiivinen ajattelu, ei vie kovin pitkälle. Se on liian pintapuolista.

Jos sinulla on pelkoja ja huolia rakkauteen liittyen, voit olla varma, että alitajunnastasi löytyy paljon negatiivisia uskomuksia rakkaudesta. Todennäköisesti sinulla on myös kipeitä ja traumaattisia kokemuksia rakkaudesta. Traumat ovat kuin sitkeää sementtiä, jotka sitovat kaikenlaisia negatiivisia uskomuksia itseensä. Ehkä sinulla on ollut satuttavia rakkaussuhteita tai ehkä jo lapsuuden kodissasi opit vanhempiasi katsomalla, että rakkaus ei ole mikään kiva juttu.

Silloin, kun alitajuntasi on täynnä pelkoa ja negatiivisia uskomuksia rakkaudesta, pidät myös alitajuisesti kumppaniehdokkaita loitolla itsestäsi. Että sinuun ei sattuisi.

Jotta voit löytää rakkauden ja nimenomaan sellaisen rakkauden, joka ravitsee sinua ja jossa voit olla turvassa, arvostettuna juuri sellaisena kuin olet, sinun täytyy muuttaa alitajuiset ajatuksesi rakkaudesta ja itsestäsi.

Miten muokataan alitajuisia uskomuksia

Yksi tapa muokata alitajuisia uskomuksiasi on meditointi. Jos haluat kehittyä hyväksi meditoijaksi, joka pystyy kurkistamaan joka istunnolla mielensä syvyyksiin ja ymmärtämään laajemmin, miten uskomukset toimivat energiatasolla ja miten niitä muokataan, voi olla, että tarvitset vuosien harjoittelun.

Ehdottomasti suositeltavaa, mutta et välttämättä saa nopeita muutoksia täsmäongelmiisi.

Tehokkain alitajunnan muokkaaja – subliminal-meditaatio

Sen sijaan subliminal-meditaatiot ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia työkaluja. Ne ovat meditaatioita, jotka sisältävät positiivisia affirmaatioita ja niitä kuunnellaan tallenteelta. Ne eroavat kuitenkin normaaleista affirmaatiomeditaatioista siten, että niissä et kuule puhuttuja affirmaatioita tietoisen mielesi tasolla. Puhe on muokattu niin, että se on olemassa ääniraitana, mutta et kuule sitä, vaan kuulet vain taustamusiikkia. Kuitenkin alitajuinen mielesi rekisteröi ja ymmärtää affirmaatiot, jolloin ne sujahtavat alitajuntaasi vieläkin tehokkaammin. Tietoinen mielesi ei pysty vastustamaan niitä, koska se ei kuule niitä!

Subliminal-meditaatioita voi käyttää monenlaisiin täsmäongelmiin, kuten:

 • Rakkauden löytymiseen!!
 • Menestymiseen
 • Raha-ongelmiin
 • Kaikenlaisen Runsauden manifestointiin
 • Itsetunto-ongelmiin
 • Onnellisuuden lisäämiseksi
 • Suorituksiin, urheilu / opiskelu
 • Positiiviseen ajatteluun
 • Addiktioiden lopettamiseen (tupakka / ruoka / …)
 • Laihdutuksen tukena
 • jne.

Tältä videolta opit lisää subliminal-meditaatioista:

 

Vedä rakkautta puoleesi Rakkausmeditaation avulla.
Täältä löydät muut subliminal-meditaatiot ja traumahoitopaketit.

Jaa somessa

4 4 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x
Scroll to Top

Vapaudu syyllisyydestä, häpeästä ja arvottomuudesta

Tehokas verkkohoitopaketti, jolla eheydyt omaan tahtiisi