Rapé-seremonia Riihimäellä 9.2.2024

Rapé-seremonia voi auttaa traumojen purkamisessa, rajoittavien uskomuksien muuntamisessa, ja ylipäätään hankalissa jumittavissa elämäntilanteissa. Rapé on Amatsonin shamaanien käyttämä pyhä lääkekasvisekoitus. Se puhdistaa energioita voimakkaasti, maadoittaa tehokkaasti ja sillä kyky palauttaa ihminen takaisin kehoyhteyteen. Jotkut kokevat syvän meditatiivisen olotilan.
rapé-seremonia Riihimäellä

Rapé-seremonia Riihimäellä 9.2.2024

Rapé on Amatsonin alkuperäiskansojen shamaanien käyttämä pyhä lääkekasvisekoitus.

Rapélla on monia parantavia vaikutuksia ja sen käyttö on saanut nykyään paljon suosiota myös muualla maailmassa, aivan tavallisten ihmistenkin keskuudessa.

Rapé puhdistaa energiatukoksia sekä tunnekehosta että fyysisestä kehosta. Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä, mutta se voi auttaa traumojen purkamisessa, rajoittavien uskomuksien muuntamisessa, ja ylipäätään hankalissa jumittavissa elämäntilanteissa.

Sillä on usein voimakas maadoittava vaikutus ja kyky palauttaa ihminen takaisin kehoyhteyteen. Jotkut kokevat rapén kanssa hyvin syvän meditatiivisen olotilan.

Rapé puhdistaa myös fyysisellä tasolla mm. nenä- ja poskionteloita. Siitä voi olla joskus apua myös muihin fyysisiin vaivoihin.

Koostumukseltaan se on hyvin hienojakoista jauhetta. Se sisältää yleensä mm. mapacho-tupakkaa sekä muiden kasvien ja/tai puiden osia.

 

Kenelle rapé sopii?

Rapé sopii sinulle, jos olet jo tehnyt syvällistä sisäistä työskentelyä itsesi kanssa.
Rapé ei sovi sinulle, jos:

  • olet raskaana tai jos imetät
  • sinulla on korkea verenpaine
  • et pysty hengittämään suun kautta

Rapén käyttö

Rapé-jauhe puhalletaan nenän sierainten limakalvoille, josta se pääsee vaikuttamaan välittömästi sekä fyysiseen – että energiakehoon.

Joillekin kehotuntemus on hyvin epämiellyttävä ja toiset eivät ole moksiskaan. Energeettinen vapautus voi olla voimakas ja rajukin prosessi tai hyvin rauhallinen ja jopa euforinen.

 

Seremoniasta

Rapé-seremonia pidetään pienessä ryhmässä, joten kannattaa varata paikkasi ajoissa!

Rapé, kuten muutkin pyhät kasvilääkkeet, ovat vahvoja työkaluja ja niitä kannattaa käyttää vain, jos tunnet kutsumusta siihen. Jos olet valmis, ne voivat auttaa sinua paljon. Pieni jännitys tai pelko ei haittaa, jos sydämessäsi tunnet, että tämä on sinun juttusi. Ego panikoi usein, kun aiot tehdä jotain uutta ja varsinkin suurten muutosten äärellä <3

Rapé-seremonian ohjaajana toimii Jenni ja apulaisena studio SunSydämen Tanja. Ilta sisältää alkupiirin ja seremonian lisäksi rummutusta, intuitiivisen äänimatkan (Tanja), sekä loppupiirin ja teetarjoilun.

Yleistä tietoa ja ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään pe 9.2.2024, Studio SunSydämen tiloissa Riihimäellä, klo 18-21.
Osallistumismaksu 60e (sisältää teetarjoilun).

Osoite: Junttatie 2, Riihimäki.

 

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi sähköpostitse osoitteesta:

info@jenniturku.com,
tai tekstiviestitse numerosta 040 537 8950 / Jenni Turku.

 

FB

Nettisivut

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.