Rapé-seremonia, Hyvinkäällä 12.7.2023

rapé-seremonia

Rapé

Rapé on Amatsonin alkuperäiskansojen shamaanien käyttämä pyhä lääkekasvisekoitus. Se sisältää yleensä mapacho-tupakkaa sekä muita kasvien ja/tai puiden osia. Koostumukseltaan se on hyvin hienojakoista jauhetta.

Rapélla on monia parantavia vaikutuksia ja sen käyttö on saanut nykyään paljon suosiota myös muualla maailmassa, aivan tavallisten ihmistenkin keskuudessa.

Rapé puhdistaa energiatukoksia sekä tunnekehosta että fyysisestä kehosta. Vaikutukset ovat aina yksilöllisiä, mutta se voi auttaa traumojen purkamisessa, rajoittavien uskomuksien muuntamisessa, ja ylipäätään hankalissa jumittavissa elämäntilanteissa. Sillä on usein voimakas maadoittava vaikutus ja kyky palauttaa ihminen takaisin kehoyhteyteen. Jotkut kokevat rapén kanssa hyvin syvän meditatiivisen olotilan.

Rapé puhdistaa myös fyysisellä tasolla mm. nenä- ja poskionteloita. Siitä voi olla joskus apua myös muihin fyysisiin vaivoihin.

Rapé-jauhe puhalletaan tietynlaisella piipulla nenän sierainten limakalvoille, josta se pääsee vaikuttamaan välittömästi sekä fyysiseen – että energiakehoon. Joillekin kehotuntemus on hyvin epämiellyttävä ja toiset eivät ole moksiskaan. Energeettinen vapautus voi olla voimakas prosessi tai hyvin rauhallinen ja jopa euforinen.

 

Rapé-seremonia

Rapé-seremonia pidetään pienessä ryhmässä, joten kannattaa varata paikkasi ajoissa!

Rapé, kuten muutkin pyhät kasvilääkkeet, ovat vahvoja työkaluja ja niitä kannattaa käyttää vain, jos tunnet kutsumusta siihen. Jos olet valmis, ne voivat auttaa sinua paljon. Pieni jännitys tai pelko ei haittaa, jos sydämessäsi tunnet, että tämä on sinun juttusi.

Rapé-seremonian ohjaajana toimii Jenni ja apulaisena studio SunSydämen Tanja. Ilta sisältää alkupiirin ja seremonian lisäksi rummutusta, intuitiivisen äänimatkan (Tanja), sekä loppupiirin ja teetarjoilun.

 

Tapahtuman yleistiedot ja ilmoittautuminen

Tapahtuma järjestetään 12.7.2023, Studio SunSydämen tiloissa Hyvinkäällä, klo 18-21.
Osallistumismaksu 60e (sisältää teetarjoilun).

Osoite: Viertolankatu 25, LH2, 05800 Hyvinkää.
(Sisäänkäynti kadun varressa, vasemmanpuoleinen liikehuoneisto. Lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa kadun varressa.)

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi sähköpostitse osoitteesta:
info@jenniturku.com, tai
tekstiviestitse numerosta 040 537 8950 / Jenni Turku.

 

Lisätietoa:

info@jenniturku.com
puh. 040 537 8950 / Jenni Turku
voit myös lähestyä viestitse fb:ssa!

Jaa somessa

0 0 ääniä
Article Rating
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Katso kaikki kommentit
0
Kerro ajatuksiasi ja kommentoi.x

SoulFreedom Healing – traumanpurkuhoito

Tarjouspaketti, 2 hoitoa yhteishintaan 285e (ovh. 356e)
Tarjous voimassa 29.2.2024 saakka. 

SoulFreedom Healing - traumanpurkuhoito - tarjous

Tilaa uutiskirje

Saat heti 2 ilmaista harjoitusta sähköpostiisi + arvokkaita vinkkejä hyvinvointisi lisäämisen sekä ajankohtaiset tarjoukset.